Hvid blondie med blommer

Fantastisk lækker hvid blondie med blommer og hvid chokolade. En sød kage med smagen af efterårets blommer.

En blondie er en brownie bagt med hvid chokolade. Denne opskrift på hvid blondie med blommer er lige så kompakt og saftig som en brownie. Den søde hvide chokolade passer perfekt sammen med de saftige blommer. Den er nem at bage, og så smager den skønt. Server den for dine gæster eller bag den, når du har lyst til lidt lækkert.

Se opskrift
Hvid blondie med blommer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hvid blondie med blommer: 2 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 10 personer

Hvid blondie med blommer:
180 g smør
180 g god hvid chokolade
4 æg, str. M/L
100 g lyst rørsukker
150 g Valsemøllen kage hvedemel
2 tsk cake factor
En knivspids salt
4 blommer

Øvrigt:
Flormelis
2 blommer
Skovsyre og skovsyreblomster

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt smør og hvid chokolade sammen i en tykbundet gryde.
  2. Pisk æggene og sukker lyst og luftigt.
  3. Vend forsigtigt smørblandingen i æggesnapsen og sigt herefter mel og salt i, og vend det forsigtigt sammen.
  4. Hæld dejen i en form (22 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden.
  5. Placer både af blommer rundt i kagen og bag bunden ved 180 grader varmluft i ca. 30 min.
  6. Lad kagen køle helt af.
  7. Drys den afkølede kage med flormelis og pynt til sidst med friske blommer og skovsyre.