Hvid blondie med blommer

Fantastisk lækker hvid blondie med blommer og hvid chokolade. En sød kage med smagen af efterårets blommer.

En blondie er en brownie bagt med hvid chokolade. Denne opskrift på hvid blondie med blommer er lige så kompakt og saftig som en brownie. Den søde hvide chokolade passer perfekt sammen med de saftige blommer. Den er nem at bage, og så smager den skønt. Server den for dine gæster eller bag den, når du har lyst til lidt lækkert.

Se opskrift
Hvid blondie med blommer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hvid blondie med blommer: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

10 personer

Hvid blondie med blommer:
180 g smør
180 g god hvid chokolade
4 æg, str. M/L
100 g lyst rørsukker
150 g Valsemøllen kage hvedemel
2 tsk cake factor
En knivspids salt
4 blommer

Øvrigt:
Flormelis
2 blommer
Skovsyre og skovsyreblomster

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt smør og hvid chokolade sammen i en tykbundet gryde.
  2. Pisk æggene og sukker lyst og luftigt.
  3. Vend forsigtigt smørblandingen i æggesnapsen og sigt herefter mel og salt i, og vend det forsigtigt sammen.
  4. Hæld dejen i en form (22 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden.
  5. Placer både af blommer rundt i kagen og bag bunden ved 180 grader varmluft i ca. 30 min.
  6. Lad kagen køle helt af.
  7. Drys den afkølede kage med flormelis og pynt til sidst med friske blommer og skovsyre.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.