Nemme hjertemuffins – Bageblanding

Bag nemme hjertemuffins til mors dag, valentines dag eller til en helt tredje anledning. Disse søde og nemme hjertemuffins er bagt med kageblandingen Valsemøllen Chokoladekage med chokoladestykker og er pyntet med en sød smørcreme. Med kageblandingen som bund er det nemt og hurtigt at bage muffins og pynte med lige netop det, du ønsker.

Med vores bagehack kan du nemt lave kærlige hjertemuffins – kun med brug af stanniol eller bagepapir. Bagehacket er nemt og enkelt, og derfor helt perfekt til de anledninger, hvor du gerne vil forkæle dine nærmeste med kærlighed og kage.

Vi viser dig step for step, hvordan du laver nemme og flotte hjertemuffins.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 12 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage med Chokoladestykker 
4 æg
2 dl olie
1 dl vand
Muffinforme  (både løse papir- eller silikonemuffins og en fast plade)
Stanniol eller bagepapir (bruges til at forme hjertet i muffinformene)

Smørcreme 

200 g. smør
300 g. flormelis
2 tsk. vaniljesukker
2 spsk. piskefløde
Rød frugtfarve

 

Sådan gør du

Hjertemuffins

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt æg, olie og vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2-4 minutter, til den er glat og blank.
  3. Placér løse muffinforme i en muffinformsplade, og hæld kagedejen halvt op.
  4. Til hver muffin skal du bruge én lille kugle stanniol og to aflange strimler (du kan enten bruge staniol eller bagepapir). Se hvordan i videoen under.
  5.  Placér kuglen øverst og de to strimler i bunden.
  6. Bag ved 180ºC (varmluft 160°C) i midten af ovnen i 20-25 minutter.

Smørcreme 

  1. Pisk blødt smør luftigt i en skål med en elpisker eller i en røremaskine med piskeriset i 3-5 minutter.
  2. Tilsæt herefter flormelis, vaniljesukker og fløde, og pisk videre til du har en luftig og cremet smørcreme.
  3. Tilføj rød frugtfarve til din smørcreme.
  4. Pynt dine afbagte hjertemuffins. Vi har brugt en flad tyl, der er god til at lave store kronblade, buer, folder m.m.

Et godt tip: Vi har flere kageblandinger til chokoladekager, som du også kan bruge til denne opskrift. Du skal i så fald blot justere antallet til. Se dem alle her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.