Chokoladefondant

Chokoladefondant, eller blødende hjerter som det også kaldes, er desserten over alle desserter, hvis man ikke kan få nok chokolade. Den sprøde overflade med en flydende chokolademidte, går direkte i en chokoladeelskers hjerte.

En chokoladefondant er helt perfekt chokoladedessert – sprød på overfladen og blød i midten. Denne lækre intense chokoladedessert er alle chokoladeelskeres drøm. Desserten er bagt med Kage Hvedemel, som er perfekt til kager, der skal bages med bagepulver.

Se opskrift
Chokoladefondant

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladefondant: 4 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Opskrift

10 stk.

200 g mørk chokolade
200 g smør
100 g sukker
80 g Valsemøllen Kage Hvedemel
200 g pasteuriseret æggeblommer
100 g pasteuriseret æggehvider
Olie til at smøre formene med

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hak chokolade og smelt den sammen med smør og sukker i en skål over vandbad.
  2. Sigt mel ned i chokoladeblandingen og rør godt.
  3. Tilsæt herefter æggeblommer og æggehvider og rør godt.
  4. Smør forme med olie eller smør.
  5. Fordel dejen i formene, skal fyldes 3/4 op.
  6. Opbevar dem tildækket i køleskabet, indtil de skal bages – det skal først bages lige inden servering.
  7. Bag eventuelt en smagsprøve for at ramme den præcise bagetid.
  8. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180°C (Varmluft 200 °C) i ca. 8-10 minutter. Det er vigtig at kagernes midte er ubagt.
  9. Afkøl kagerne i et par minutter.
  10. Anrettes i formene eller tages ud og anrettes på en tallerken.
  11. Drys evt. med flormelis på toppen og server med råsyltede bær og vanilje is.

Et godt tip: Vores chokoladefondant er bagt med Dansk Kage Hvedemel, som er perfekt til når du skal bage kager. I vores Bageskole kan du lære endnu mere om, hvordan at du kan bage med en hvedemel specielt til kager. Her kan du også få en masse andre bagetips, hvis du ligesom os bare elsker at bage.

Chokoladefondant

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.