Chokoladefondant

Chokoladefondant, eller blødende hjerter som det også kaldes, er desserten over alle desserter, hvis man ikke kan få nok chokolade. Den sprøde overflade med en flydende chokolademidte, går direkte i en chokoladeelskers hjerte.

En chokoladefondant er helt perfekt chokoladedessert – sprød på overfladen og blød i midten. Denne lækre intense chokoladedessert er alle chokoladeelskeres drøm. Desserten er bagt med Kage Hvedemel, som er perfekt til kager, der skal bages med bagepulver.

Se opskrift
Chokoladefondant

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladefondant: 3 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

10 stk.

200 g mørk chokolade
200 g smør
100 g sukker
80 g Valsemøllen Kage Hvedemel
200 g pasteuriseret æggeblommer
100 g pasteuriseret æggehvider
Olie til at smøre formene med

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 1. Hak chokolade og smelt den sammen med smør og sukker i en skål over vandbad.
 2. Sigt mel ned i chokoladeblandingen og rør godt.
 3. Tilsæt herefter æggeblommer og æggehvider og rør godt.
 4. Smør forme med olie eller smør.
 5. Fordel dejen i formene, skal fyldes 3/4 op.
 6. Opbevar dem tildækket i køleskabet, indtil de skal bages – det skal først bages lige inden servering.
 7. Bag eventuelt en smagsprøve for at ramme den præcise bagetid.
 8. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180°C (Varmluft 200 °C) i ca. 8-10 minutter. Det er vigtig at kagernes midte er ubagt.
 9. Afkøl kagerne i et par minutter.
 10. Anrettes i formene eller tages ud og anrettes på en tallerken.
 11. Drys evt. med flormelis på toppen og server med råsyltede bær og vanilje is.

Et godt tip: Vores chokoladefondant er bagt med Dansk Kage Hvedemel, som er perfekt til når du skal bage kager. I vores Bageskole kan du lære endnu mere om, hvordan at du kan bage med en hvedemel specielt til kager. Her kan du også få en masse andre bagetips, hvis du ligesom os bare elsker at bage.

Chokoladefondant

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.