Chokoladefondant

Chokoladefondant, eller blødende hjerter som det også kaldes, er desserten over alle desserter, hvis man ikke kan få nok chokolade. Den sprøde overflade med en flydende chokolademidte, går direkte i en chokoladeelskers hjerte.

En chokoladefondant er helt perfekt chokoladedessert – sprød på overfladen og blød i midten. Denne lækre intense chokoladedessert er alle chokoladeelskeres drøm. Desserten er bagt med Kage Hvedemel, som er perfekt til kager, der skal bages med bagepulver.

Se opskrift
Chokoladefondant

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladefondant: 3 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

10 stk.

200 g mørk chokolade
200 g smør
100 g sukker
80 g Valsemøllen Kage Hvedemel
200 g pasteuriseret æggeblommer
100 g pasteuriseret æggehvider
Olie til at smøre formene med

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hak chokolade og smelt den sammen med smør og sukker i en skål over vandbad.
  2. Sigt mel ned i chokoladeblandingen og rør godt.
  3. Tilsæt herefter æggeblommer og æggehvider og rør godt.
  4. Smør forme med olie eller smør.
  5. Fordel dejen i formene, skal fyldes 3/4 op.
  6. Opbevar dem tildækket i køleskabet, indtil de skal bages – det skal først bages lige inden servering.
  7. Bag eventuelt en smagsprøve for at ramme den præcise bagetid.
  8. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180°C (Varmluft 200 °C) i ca. 8-10 minutter. Det er vigtig at kagernes midte er ubagt.
  9. Afkøl kagerne i et par minutter.
  10. Anrettes i formene eller tages ud og anrettes på en tallerken.
  11. Drys evt. med flormelis på toppen og server med råsyltede bær og vanilje is.

Et godt tip: Vores chokoladefondant er bagt med Dansk Kage Hvedemel, som er perfekt til når du skal bage kager. I vores Bageskole kan du lære endnu mere om, hvordan at du kan bage med en hvedemel specielt til kager. Her kan du også få en masse andre bagetips, hvis du ligesom os bare elsker at bage.

Chokoladefondant

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.