Pandekagelagkage – Valsemøllen bageblanding

Lav en nem og lækker pandekagelagkage med flødeskum og lækre bær. Bag pandekagerne med Valsemøllens bageblanding.

Pandekagelagkagen er nem at lave, hvis du ikke er til de traditionelle lagkager. Pynt med sæsonens frugter og bær.

Hvis du vil lave opskriften på pandekager fra bunden. Kan du finde opskriften her.

 

Se opskrift

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 pandekagelagkage

Pandekager
1 ps. Valsemøllen Pandekager
6 dl. mælk
smør til stegning

Pandekagelagkage
ca. 300g jordbær marmelade
500 ml piskefløde
1 vaniljestang
250 g friske bær

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

Pandekager

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt mælk under omrøring.
  2. Pisk til dejen er jævn og lad den hvile i ca. 30 minutter.
  3. Smelt lidt smør eller margarine på en pande.
  4. Hæld ca. 1/2 dl dej på panden, og fordel dejen med en glidende håndbevægelse. Bag pandekagerne på begge sider til de er gyldne.

Pandekagelagkage

  1. Flæk vaniljestangen og drys kornene i fløden.
  2. Pisk piskefløden til flødeskum.
  3. Placer en pandekage på et fad og fordel først marmelade og dernæst flødeskum på pandekagen.
  4. Gør det samme med de næste pandekager indtil du har en høj lagkage.
  5. Placer en anelse marmelade og flødeskum på den øverste pandekage og pynt dernæst med friske bær.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard.