Pandekagelagkage – Bageblanding

Lav en nem og lækker pandekagelagkage med flødeskum og lækre bær. Bag pandekagerne med Valsemøllens Pandekager Bageblanding, så er der nemt og hurtigt lækre pandekager.

En pandekagelagkage er nem og enkel at lave, hvis du ikke er til de traditionelle lagkager, eller hvis du vil pifte pandekagerne lidt op. Pynt med sæsonens frugter og bær, så er der lækker lagkage på ingen tid. En skøn og sommerlig lagkage med både sødt og syre, der komplementerer hinanden skønt. Server den lækre lagkage til hverdag og fest, det vil glæde glæde store som små.

Se flere pandekageopskrifter her »

Se opskrift
pandekagelagkage

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 pandekagelagkage

Pandekager
1 ps. Valsemøllen Pandekager
6 dl. mælk
smør til stegning

Pandekagelagkage
ca. 300g jordbær marmelade
500 ml piskefløde
1 vaniljestang
250 g friske bær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Pandekager

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt mælk under omrøring.
  2. Pisk til dejen er jævn og lad den hvile i ca. 30 minutter.
  3. Smelt lidt smør eller margarine på en pande.
  4. Hæld ca. 1/2 dl dej på panden, og fordel dejen med en glidende håndbevægelse. Bag pandekagerne på begge sider til de er gyldne.

Pandekagelagkage

  1. Flæk vaniljestangen og drys kornene i fløden.
  2. Pisk piskefløden til flødeskum.
  3. Placer en pandekage på et fad og fordel først marmelade og dernæst flødeskum på pandekagen.
  4. Gør det samme med de næste pandekager indtil du har en høj lagkage.
  5. Placer en anelse marmelade og flødeskum på den øverste pandekage og pynt dernæst med friske bær.

Et godt tip: Vil du servere lækre pandekager lavet helt fra bunden i din pandekagelagkage? Hvis du vil lave opskriften på pandekager fra bunden, kan du finde opskriften her. Skal der laves ekstra hygge ud af pandekagerne, kan I bage små pandekager og lade gæsterne fylde deres egen lagkage. Lav forskellig fyld, som man selv kan vælge fra. Det vil helt sikkert bringe glæde!

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.