Er der noget bedre end pandekager?

Pandekager er lidt af en national ret i Danmark – vi er i hvert fald mange, der er meget glade for dem. Faktisk har vi spist den i mere end 500 år. Oprindeligt var det som en slags fladbrød bagt på hvedemel. Siden da har opskriften udviklet sig og er i dag blevet til den søde pandekage, som vi alle kender. Den er elsket af mange og kan serveres når som helst.

Når I skal lave lækre pandekager, kræver det selvfølgelig en rigtig god pandekagedej. Derfor har vi samlet nogle af vores favoritter her på siden. I finder både opskrifter på små, søde og glutenfri samt dem med fuldkorn, havregrød eller chiafrø – og selvfølgelig den helt klassiske udgave af pandekagen.

Hurtige opskrifter – alt fra brunchpandekager til dessertpandekager 

Findes der noget bedre end en pandekage til morgenmad eller til brunch? Når I gerne vil lave noget lidt anderledes end den klassiske pandekage, så passer brunchpandekager perfekt til morgen- eller frokostmåltidet. De små søde udgaver smager himmelsk med sirup og friske bær og kan med fordel bages med Valsemøllen øko Stenformalet Hvedemel. Disse er både skønne at servere til brunch eller dessert.

Når det gælder dessert, er der også andre opskrifter, man kan bruge. Den klassiske pandekage med is er altid et hit til dessert. Men man kan også lave en pandekagelagkage med flødeskum og friske bær. Til denne kan man med fordel bruge en pakke Valsemøllen Pandekager, hvor der blot skal tilsættes mælk og smør til stegning.

Forkæl familien med madpandekager eller bananpandekager

Alle kender de klassiske pandekager med is, syltetøj, sukker og sirup. Men nogle gange skal man også prøve noget nyt. Heldigvis kan den lækre tynde kage bagt på panden tilberedes og spises på utrolig mange måder. Hvis I ønsker et mere sundt tiltag til morgen eller brunch, så skal I prøve at lave en pandekage med banan som hovedingrediens i stedet for mel. Lidt mel skal der dog til, og her kan I bruge en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Havreklid.

Kan I bare ikke få nok, så kan I også spise pandekagen som aftensmad. Med en skøn opskrift på madpandekager får i en mindre sød udgave, som kan spises med jeres favorit kød og salat. Den kan bages med en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Sigtet Speltmel.

Her er opskrifter på pandekager til alle – gå på opdagelse og find jeres favorit!

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.