Er der noget bedre end pandekager?

Pandekager er lidt af en national ret i Danmark – vi er i hvert fald mange, der er meget glade for dem. Faktisk har vi spist den i mere end 500 år. Oprindeligt var det som en slags fladbrød bagt på hvedemel. Siden da har opskriften udviklet sig og er i dag blevet til den søde pandekage, som vi alle kender. Den er elsket af mange og kan serveres når som helst.

Når I skal lave lækre pandekager, kræver det selvfølgelig en rigtig god pandekagedej. Derfor har vi samlet nogle af vores favoritter her på siden. I finder både opskrifter på små, søde og glutenfri samt dem med fuldkorn, havregrød eller chiafrø – og selvfølgelig den helt klassiske udgave af pandekagen.

    Hurtige opskrifter – alt fra brunchpandekager til dessertpandekager 

    Findes der noget bedre end en pandekage til morgenmad eller til brunch? Når I gerne vil lave noget lidt anderledes end den klassiske pandekage, så passer brunchpandekager perfekt til morgen- eller frokostmåltidet. De små søde udgaver smager himmelsk med sirup og friske bær og kan med fordel bages med Valsemøllen øko Stenformalet Hvedemel. Disse er både skønne at servere til brunch eller dessert.

    Når det gælder dessert, er der også andre opskrifter, man kan bruge. Den klassiske pandekage med is er altid et hit til dessert. Men man kan også lave en pandekagelagkage med flødeskum og friske bær. Til denne kan man med fordel bruge en pakke Valsemøllen Pandekager, hvor der blot skal tilsættes mælk og smør til stegning.

    Forkæl familien med madpandekager eller bananpandekager

    Alle kender de klassiske pandekager med is, syltetøj, sukker og sirup. Men nogle gange skal man også prøve noget nyt. Heldigvis kan den lækre tynde kage bagt på panden tilberedes og spises på utrolig mange måder. Hvis I ønsker et mere sundt tiltag til morgen eller brunch, så skal I prøve at lave en pandekage med banan som hovedingrediens i stedet for mel. Lidt mel skal der dog til, og her kan I bruge en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Havreklid.

    Kan I bare ikke få nok, så kan I også spise pandekagen som aftensmad. Med en skøn opskrift på madpandekager får i en mindre sød udgave, som kan spises med jeres favorit kød og salat. Den kan bages med en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Sigtet Speltmel.

    Her er opskrifter på pandekager til alle – gå på opdagelse og find jeres favorit!

    +

    VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

    VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

    Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

    Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

    Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

    Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

    Konkurrencebetingelser
    Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
    Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.