Er der noget bedre end pandekager?

Pandekager er lidt af en national ret i Danmark – vi er i hvert fald mange, der er meget glade for dem. Faktisk har vi spist den i mere end 500 år. Oprindeligt var det som en slags fladbrød bagt på hvedemel. Siden da har opskriften udviklet sig og er i dag blevet til den søde pandekage, som vi alle kender. Den er elsket af mange og kan serveres når som helst.

Når I skal lave lækre pandekager, kræver det selvfølgelig en rigtig god pandekagedej. Derfor har vi samlet nogle af vores favoritter her på siden. I finder både opskrifter på små, søde og glutenfri samt dem med fuldkorn, havregrød eller chiafrø – og selvfølgelig den helt klassiske udgave af pandekagen.

Hurtige opskrifter – alt fra brunchpandekager til dessertpandekager 

Findes der noget bedre end en pandekage til morgenmad eller til brunch? Når I gerne vil lave noget lidt anderledes end den klassiske pandekage, så passer brunchpandekager perfekt til morgen- eller frokostmåltidet. De små søde udgaver smager himmelsk med sirup og friske bær og kan med fordel bages med Valsemøllen øko Stenformalet Hvedemel. Disse er både skønne at servere til brunch eller dessert.

Når det gælder dessert, er der også andre opskrifter, man kan bruge. Den klassiske pandekage med is er altid et hit til dessert. Men man kan også lave en pandekagelagkage med flødeskum og friske bær. Til denne kan man med fordel bruge en pakke Valsemøllen Pandekager, hvor der blot skal tilsættes mælk og smør til stegning.

Forkæl familien med madpandekager eller bananpandekager

Alle kender de klassiske pandekager med is, syltetøj, sukker og sirup. Men nogle gange skal man også prøve noget nyt. Heldigvis kan den lækre tynde kage bagt på panden tilberedes og spises på utrolig mange måder. Hvis I ønsker et mere sundt tiltag til morgen eller brunch, så skal I prøve at lave en pandekage med banan som hovedingrediens i stedet for mel. Lidt mel skal der dog til, og her kan I bruge en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Havreklid.

Kan I bare ikke få nok, så kan I også spise pandekagen som aftensmad. Med en skøn opskrift på madpandekager får i en mindre sød udgave, som kan spises med jeres favorit kød og salat. Den kan bages med en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Sigtet Speltmel.

Her er opskrifter på pandekager til alle – gå på opdagelse og find jeres favorit!

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.