Er der noget bedre end pandekager?

Madpandekager er lidt af en national ret i Danmark – vi er i hvert fald mange, der er meget glade for dem. Faktisk har vi spist den i mere end 500 år. Oprindeligt var det som en slags fladbrød bagt på hvedemel. Siden da har opskriften udviklet sig og er i dag blevet til den søde pandekage, som vi alle kender. Den er elsket af mange og kan serveres når som helst.

Når I skal lave lækre pandekager, kræver det selvfølgelig en rigtig god pandekagedej. Derfor har vi samlet nogle af vores favoritter her på siden. I finder både opskrifter på små, søde og glutenfri samt dem med fuldkorn, havregrød eller chiafrø – og selvfølgelig den helt klassiske udgave af pandekagen.

Hurtige opskrifter – alt fra brunchpandekager til dessertpandekager 

Findes der noget bedre end en pandekage til morgenmad eller til brunch? Når I gerne vil lave noget lidt anderledes end den klassiske pandekage, så passer brunchpandekager perfekt til morgen- eller frokostmåltidet. De små søde udgaver smager himmelsk med sirup og friske bær og kan med fordel bages med Valsemøllen øko Stenformalet Hvedemel. Disse er både skønne at servere til brunch eller dessert.

Når det gælder dessert, er der også andre opskrifter, man kan bruge. Den klassiske pandekage med is er altid et hit til dessert. Men man kan også lave en pandekagelagkage med flødeskum og friske bær. Til denne kan man med fordel bruge en pakke Valsemøllen Pandekager, hvor der blot skal tilsættes mælk og smør til stegning.

Forkæl familien med madpandekager eller bananpandekager

Alle kender de klassiske pandekager med is, syltetøj, sukker og sirup. Men nogle gange skal man også prøve noget nyt. Heldigvis kan den lækre tynde kage bagt på panden tilberedes og spises på utrolig mange måder. Hvis I ønsker et mere sundt tiltag til morgen eller brunch, så skal I prøve at lave en pandekage med banan som hovedingrediens i stedet for mel. Lidt mel skal der dog til, og her kan I bruge en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Havreklid.

Kan I bare ikke få nok, så kan I også spise pandekagen som aftensmad. Med en skøn opskrift på madpandekager får i en mindre sød udgave, som kan spises med jeres favorit kød og salat. Den kan bages med en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Sigtet Speltmel.

Her er opskrifter på pandekager til alle – gå på opdagelse og find jeres favorit!

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.