Nemme pandekager med chiafrø

Vi har sørget for en nem opskrift på lækre og nemme pandekager med chiafrø til dig.

Pandekager er altid god til dessert eller som et sødt indslag til en lækker brunch. Disse lækre og nemme pandekager er lavet med Valsemøllen Økologiske Dansk Hvedemel. Hvedemelet indeholder 20% fuldkorn, så du får lidt flere af de gode fibre. Derudover har vi også tilsat Valsemøllen Økologiske Chiafrø, så du får lidt mere fylde og protein i  pandekagerne.

Server dine pandekager helt klassisk med sukker og syltetøj eller tilføj friske bær og sirup.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

 

Se opskrift

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Bland hvedemel, salt og chiafrø i en skål.
  2. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej, og lad dejen trække 10 minutter.
  3. Pisk æggene i, og tilsæt til sidst smeltet smør.
  4. Bag pandekagerne ved middelvarme på en lille pande i en smule fedtstof, til de er gyldne og gennembagte.
  5. Servér med sirup og friske blåbær.

Et godt tip: Prøv også opskriften på Valsemøllen Klassiske Pandekager, hvor du kan skal bruge mælk. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.