Nemme pandekager med chiafrø

Vi har sørget for en nem opskrift på lækre og nemme pandekager med chiafrø til dig.

Pandekager er altid god til dessert eller som et sødt indslag til en lækker brunch. Disse lækre og nemme pandekager er lavet med Valsemøllen Økologiske Dansk Hvedemel. Hvedemelet indeholder 20% fuldkorn, så du får lidt flere af de gode fibre. Derudover har vi også tilsat Valsemøllen Økologiske Chiafrø, så du får lidt mere fylde og protein i  pandekagerne.

Server dine pandekager helt klassisk med sukker og syltetøj eller tilføj friske bær og sirup.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

 

Se opskrift

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Bland hvedemel, salt og chiafrø i en skål.
  2. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej, og lad dejen trække 10 minutter.
  3. Pisk æggene i, og tilsæt til sidst smeltet smør.
  4. Bag pandekagerne ved middelvarme på en lille pande i en smule fedtstof, til de er gyldne og gennembagte.
  5. Servér med sirup og friske blåbær.

Et godt tip: Prøv også opskriften på Valsemøllen Klassiske Pandekager, hvor du kan skal bruge mælk. 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.