Nemme Pandekager – Bageblanding

Bag lækre og nemme pandekager med Valsemøllen Klassiske Pandekager. Tag de små med i køkkenet og lad dem være med i pandekagebagningen. Vi har gjort det rigtig nemt for dig med shake & bake pandekager. Tilsæt blot mælk og ryst flasken, så er du klar til at bage nemme og velsmagende pandekager.

Med shake & bake kan du nemt tage din pandekageblanding med dig, hvor end du skal hen. Udnyt det til at bage pandekager i sommerhuset, med på camping – eller bål. Noget af det bedste ved pandekager er også, at du helt selv kan bestemme, hvad der skal serveres til. Server dem f.eks. lune til morgenbordet eller som en sød dessert.

Find mere inspiration til pandekager her.

Se opskrift
Nemme Pandekager - Bageblanding

Køkkentid
15 min

Ventetid
3 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 12 stk.

1 flaske Valsemøllen Klassiske Pandekager
4 dl kold mælk
Smør til stegning

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Vend flasken på hovedet til bageblandingen slipper bunden af flasken.
  2. Kom mælk i flasken og skru låget godt fast.
  3. Vend flasken på hovedet og ryst kraftigt i mindst 1 minut, så bageblandingen slipper i bunden og er ensartet opløst i mælken. Lad flasken stå i 3-4 minutter.
  4. Smelt lidt smør på en pande. Ryst flasken, hæld dej på panden. Bag ved medium varme og vend pandekagerne, når dejen er stivnet let. Bag dem på begge sider til de er gyldne.

Et godt tip: Prøv også en fuldkorns version af pandekager.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.