Fuldkornspandekager med rugkerner og hindbær

Prøv dette sundere alternativ til de traditionelle pandekager, hvor hvedemel er udskiftet med fuldkorn.

Prøv dette sundere alternativ til de traditionelle pandekager, hvor hvedemel er udskiftet med fuldkorn. De lækre fuldkornspandekager smager skønt og sødt!

Pandekager er altid et hit. Her får du opskriften på nogle skønne fuldkornspandekager med et strejf af kardemomme og kanel. Pandekagerne er nemme at lave og kan serveres med bær, honning og forskellige slags nødder eller mandler. De er super gode altid at have som en snack. Så lav en stor portion, så har du altid til den lille sult eller til det søde indslag til madpakken.

Se flere pandekageopskrifter

Se opskrift
fuldkornspandekager

Køkkentid
15 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkornspandekager med rugkerner og hindbær: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

2 personer

2 bananer
1 dl økologiske finvalsede havregryn
1 dl Valsemøllen økologiske rugkerner
4 spsk. fraiche maks. 9 %
4 æg
½ tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
1 knsp. salt
125 g hindbær
10 g smør

Andet
2 spsk. honning, flydende
30 g mandler

Pynt
Evt. stedmoderblomster

Sådan gør du

  1. Mos bananerne med havregryn og rugkerner.
  2. Kom fraiche, æg, kanel, kardemomme og salt i og rør til en grødagtig dej.
  3. Vend de fleste af hindbærrene i.
  4. Gem nogle stykker til pynt.
  5. Smelt smør på en pande og kom hele dejen på, så den går næsten ud til kanterne.
  6. Lad den stå ved mellem til lav varme i 6-8 minutter til den er brunet.
  7. Vend den forsigtigt og steg den færdig i et par minutter.
  8. Hak mandlerne groft og del pyntehindbærrene.
  9. Servér pandekagen med honning, mandler og hindbær på toppen.
  10. Pynt eventuelt med spiselige blomster.

Udviklet af Suzy Lena Wengel, kostvejleder, foredragsholder, VaneCoach og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Læs mere om SENSE.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.