Grissini med fuldkorn

Sprøde grissini er lækre som en lille snack i madpakken, eller til en hyggesnack med dip til. Her får du opskriften på en fuldkornsversion med hvid hvedemel,

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 35-40 stk.
  1. Opløs gæren i vandet og rør durumhvede, hvid hvedemel og salt i.
  2. Tilsæt olie og ælt hvedemelet i.
  3. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i en halv time.
  4. Del dejen i to og rul dem ud i firkanter i ca.½ centimeter tykkelse på et meldrysset bord, anvend gerne durummel.
  5. Skær dejen ud i 1 centimeter brede stænger, sno stængerne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad grissinierne efterhæve i 10 min.
  7. Bag dem ved 160°C (varmluft 180°) på midterste rille i ca. 25 min.