Grissini med fuldkorn

Sprøde grissini er lækre som en lille snack i madpakken, eller til en hyggesnack med dip til. Her får du opskriften på en fuldkornsversion med hvid hvedemel,

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 35-40 stk.
  1. Opløs gæren i vandet og rør durumhvede, hvid hvedemel og salt i.
  2. Tilsæt olie og ælt hvedemelet i.
  3. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i en halv time.
  4. Del dejen i to og rul dem ud i firkanter i ca.½ centimeter tykkelse på et meldrysset bord, anvend gerne durummel.
  5. Skær dejen ud i 1 centimeter brede stænger, sno stængerne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad grissinierne efterhæve i 10 min.
  7. Bag dem ved 160°C (varmluft 180°) på midterste rille i ca. 25 min.
+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.