Roti – indisk inspireret pandebrød med hummus

Roti er et indisk inspireret pandebrød, som smager skønt. Samtidig smager det lækkert med hummus til. Denne opskrift giver dig endnu en mulighed for at spise hummus til aftensmad.

Vores opskrift på roti, smager skønt som tilbehør til krydrede gryderetter, eller bare med en masse forskellige dips. Opskriften giver et skønt pandebrød med et indisk twist, som kan serveres med en lækker hummus. Det er den perfekte kombination af lækkert varmt brød og cremet, smagfuld hummus.

Se opskrift
roti

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Roti – indisk inspireret pandebrød med hummus: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

8 stk.

2,5 dl lunken vand
2 spsk. Salt
1 tsk. Sukker
1 spsk. Neutral olie
1 æg
500 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
neutral olie til stegning

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs salt og sukker i vandet og tilsæt olivenolie og æg
  2. Pisk det sammen og tilsæt mel lidt ad gangen
  3. Ælt dejen godt sammen i ca. 10 minutter enten i hænderne eller i en røremaskine
  4. Lad dejen hvile i ca. 30 minutter under et vådt klæde
  5. Del dejen i 8 kugler
  6. Hiv dejen i kanterne så den bliver til et papirtyndt brød
  7. Bag den på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend den undervejs