Roti – indisk inspireret pandebrød med hummus

Hummus er en super lækker, nem og mættende tilbehør til maden! Denne opskrift giver dig endnu en mulighed for at spise hummus til aftensmad.

Lækker opskrift på Roti som er indisk inspireret pandebrød og Valsemøllen Green Life øko hummus. Det er den perfekte kombination af lækkert varmt brød og cremet og smagfuld hummus.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 8 stk.

2,5 dl lunken vand
2 spsk. Salt
1 tsk. Sukker
1 spsk. Neutral olie
1 æg
500 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
neutral olie til stegning

Til hummus
1 pose Valsemøllen Green Life øko hummus, original 
2 dl vand
½ dl olie

Fremgangsmåde:

Roti

  1. Opløs salt og sukker i vandet og tilsæt olivenolie og æg
  2. Pisk det sammen og tilsæt mel lidt ad gangen
  3. Ælt dejen godt sammen i ca. 10 minutter enten i hænderne eller i en røremaskine
  4. Lad dejen hvile i ca. 30 minutter under et vådt klæde
  5. Del dejen i 8 kugler
  6. Hiv dejen i kanterne så den bliver til et papirtyndt brød
  7. Bag den på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend den undervejs

Hummus

  1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
  2. Rør blandingen sammen med en ske.
    Giver 350 g færdig hummus.

 

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard