Opskriften på det perfekte brød

Uanset om du skal bage brød til morgenbordet, frokosten eller aftensmaden, familien, kollegaerne eller vennerne, så har vi et væld af opskrifter – og helt sikkert også det helt perfekte brød til din anledning. Vi har opskrifter på lækkert stenalderbrød, quinoabrød og speltbrød med chiafrø, der er perfekte til frokosten sammen med en lækker salat. Det også her, du finder opskriften på et lækkert madbrød til både grillen, frokosten og buffeten. Ligeledes kan du gå på opdagelse i vores univers af langtidshævede brød, for at gøre bagningen ekstra nem. Vi udvikler løbende alle vores opskrifter, også når det kommer til brød, så du kan afprøve nye og lækre varianter i dit eget køkken.

Brød der er lige til at bage

Vi har gjort en dyd ud af, at vores brød smager godt. Og vores brød opskrift er lige til at gå til. Fordi vi elsker at bage. Du behøver derfor ikke være ekspert for at kunne fremtrylle brød, der har både den rigtige konsistens og den gode smag. Vi har selv afprøvet alle vores brødopskrifter, så vi er helt sikre på, at du får et godt resultat, når du bager ud fra en Finax brød opskrift. Lad dig inspirere og prøv en ny opskrift på brød allerede i dag. Både din familie, venner og smagsløg vil helt sikkert elske at blive forkælet med et lækkert, hjemmebagt brød.

For et ekstra lækkert og smagfuldt brød, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af mel, samt frø og kerner. Produkter som alle er udviklet i højeste kvalitet og giver det lækreste brød.

Læs mere

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.