Pestosnurrer

Hvorfor ikke lave en snurrer med lækkert pestofyld? God som tilbehør til aftensmaden eller en lækker sag i madpakken .

Udviklet af dygtige madblogger Maria Vestergaard. Få mere inspiration på hendes blog mariavestergaard.dk

Se opskrift
pestosnegle

Køkkentid
30 min

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 12 pesto snurrer

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vandet og tilsæt olie, honning og salt.
  2. Tilsæt fuldkornshvedemel og hvedemel.
  3. Ælt dejen til den er glat, smidig og elastisk. Dejen skal være en smule klæbrig.
  4. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur  i ca. 45 min.
  5. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en stor rektangel på ca. 30*40 cm.
  6. Fordel pesto på hele fladen og fold dejen på den lange led.
  7. Skær dejen på den korte led i 12 strimler, ca. 3 cm. bredde.
  8. Skær hver strimmel på langs i midten, dog uden at skære den sidste cm over. Så det ligner et bar bukser.
  9. Flet de to strimler og sno dem rundt til en snegl.
  10. Placer pestosnurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 30 min.
  11. Bag dem ved 200 °C (varmluft = 180 °C) i ca. 15.min.