Mangler du en god opskrift på boller?

Hvem elsker ikke boller? Både med og uden fuldkorn, fyldt med kerner eller toppet med tandsmør – det er en dansk nationalspise lig med flæskesteg og æblekage. Boller er én af de højst elskede former for brød i Danmark, og derfor har vi også et utal af forskellige bolleopskrifter. Uanset om du er til 5 kornsblanding, med solsikkekerner, med hvedeklid eller almindelige fødselsdagsboller, så har vi den rette opskrift her.

Opskrifter på boller er meget populære, fordi de kan spises på alle tider af døgnet. Vi har opskrifter, der passer perfekt til morgenmad, frokost og som tilbehør til aftensmaden – det er op til dig at vælge. Og bage.

Selvfølgelig skal de bages med det bedste mel

Så smager bollerne ikke bare bedre – du får også et bedre bageresultat. Det mener vi i hvert fald. Derfor har vi har testet og afprøvet alle vores opskrifter, ligesom vi tester og afprøver alle vores produkter. Du kan være sikker på at sætte tænderne i en godt bagværk, når du bager med Valsemøllen mel.

En opskrift er nemlig kun halvdelen af processen. De rigtige og gode råvarer er nøglen til det bedste bageresultat, og dermed også bedste boller, der både smager og har den rette konsistens.

Gå på opdagelse i vores mange, lækre opskrifter nedenfor.

Læs mere

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.