Brioche burgerboller

Lækre luksus burgerboller med god smag. Lav nemt dine egne luftige og bløde brioche burgerboller og fyld dem med alt hvad hjertet begærer.

Giv dig i kast med at bage dine egne luksus burgerboller, og overrask venner og familie. Brioche burgerboller er bagt med smør, og det giver dem en ekstra god smag og en blød bolle.

Se opskrift
burgerboller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brioche burgerboller: 3 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 12-15 burgerboller

Fremgangsmåde:

  • Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
  • Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
  • Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  • Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted.
  • Del dejen i 20 lige store stykker, form dem til boller, og sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
  • Tryk bollerne flade, så de er 3 cm i højden, og lad dem hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter eller til dobbelt størrelse.
  • Pensl bollerne med æggeblomme, og bag bollerne i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 10-14 minutter, eller til bollerne er gyldne.
  • Lad bollerne køle af på en rist.
+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.