Brioche burgerboller

Brioche burgerboller en luksus-udgaven af burgerboller med god smag. Lav nemt dine egne luftige og bløde brioche burgerboller og fyld dem med alt, hvad hjertet begærer.

De bløde brioche burgerboller er bagt med smør, og det giver dem en ekstra god smag og en blød bolle. Giv dig i kast med at bage dine egne luksus burgerboller, og overrask venner og familie. Den luftige burgerbolle smager nemlig fantastisk. Du kan selvfølgelig også spise dem som almindelige boller med et godt lag smør.

Se opskrift
Brioche burgerboller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brioche burgerboller: 3 ud af 5 baseret på 29 anmeldelser

Opskrift

12-15 burgerboller

50 g gær
1½ dl. lunken mælk
3 æg
200 g blødt smør
50 g sukker
1 tsk. salt
550 g Valsemøllen Hvedemel eller Valsemøllen Stenformalet Hvedemel 

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
  3. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted.
  5. Del dejen i 20 lige store stykker, form dem til boller, og sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
  6. Tryk bollerne flade, så de er 3 cm i højden, og lad dem hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter eller til dobbelt størrelse.
  7. Pensl bollerne med æggeblomme, og bag bollerne i en forvarmet ovn ved 220°C (200°C i varmluftsovn) i ca. 10-14 minutter, eller til bollerne er gyldne.
  8. Lad bollerne køle af på en rist.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.