Havregrød – Den klassiske

Hvem ønsker ikke en god og nærende start på dagen? Havregrød er manges favorit, da det er hurtigt at lave og mætter godt. Her får du en opskrift på den klassiske udgave med finvalsede havregryn.

Valsemøllen Finvalsede Havregryn er en perfekt start på dagen. Om det er havregryn med mælk eller som en lun havregrød, er helt op til dig. Opskriften kan både laves på vand og mælk, og skal det gå endnu hurtigere, kan grøden også sagtens laves i mikroovnen. Top den mættende grød med det du elsker. Om det er frisk frugt eller sukker, er helt op til dig.

Se opskrift
havregrød

Køkkentid
4 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrød – Den klassiske: 4 ud af 5 baseret på 198 anmeldelser

Opskrift

1 portion

1 dl Finvalsede havregryn
1½-2 dl koldt vand eller mælk
evt. lidt salt

Sådan gør du

 

Havregrød i gryde

  1. Hæld de de finvalsede havregryn i en gryde, og tilsæt vand eller mælk.
  2. Kog blandingen under omrøring i 2-3 minutter. Smag havregrøden til med salt.
  3. Top den lune havregrød med det du kan lide. Fx en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler.

Havregrød i mikroovn

  1. Hæld de finvalsede havregryn i en dyb tallerken, og tilsæt vand eller mælk og lidt salt.
  2. Kom tallerkenen i mikroovnen, og kog den ved fuld effekt (750 watt) i 2 ½ minut. Rør evt. rundt undervejs.
  3. Top den lune grød med det du kan lide. Fx en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler.

Et godt tip: Har du rester tilbage af din havregrød? Så prøv at lave denne kolde havregrød med revet æble eller disse havregrødspandekager.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.