Havregrød – Den klassiske

Hvem ønsker ikke en god og nærende start på dagen? Havregrød er manges favorit, da det er hurtigt at lave og mætter godt. Her får du en opskrift på den klassiske udgave med finvalsede havregryn.

Valsemøllen Finvalsede Havregryn er en perfekt start på dagen. Om det er havregryn med mælk eller som en lun havregrød, er helt op til dig. Opskriften kan både laves på vand og mælk, og skal det gå endnu hurtigere, kan grøden også sagtens laves i mikroovnen. Top den mættende grød med det du elsker. Om det er frisk frugt eller sukker, er helt op til dig.

Se opskrift
havregrød

Køkkentid
4 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrød – Den klassiske: 4 ud af 5 baseret på 128 anmeldelser

Opskrift

1 portion

1 dl Finvalsede havregryn
1½-2 dl koldt vand eller mælk
evt. lidt salt

Sådan gør du

Havregrød i gryde

  1. Hæld de de finvalsede havregryn i en gryde, og tilsæt vand eller mælk.
  2. Kog blandingen under omrøring i 2-3 minutter. Smag havregrøden til med salt.
  3. Top den lune havregrød med det du kan lide. Fx en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler.

Havregrød i mikroovn

  1. Hæld de finvalsede havregryn i en dyb tallerken, og tilsæt vand eller mælk og lidt salt.
  2. Kom tallerkenen i mikroovnen, og kog den ved fuld effekt (750 watt) i 2 ½ minut. Rør evt. rundt undervejs.
  3. Top den lune grød med det du kan lide. Fx en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler.

Et godt tip: Har du rester tilbage af din havregrød? Så prøv at lave denne kolde havregrød med revet æble eller disse havregrødspandekager.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.