Havregrød – Den klassiske

Hvem ønsker ikke en god og nærende start på dagen? Havregrød er manges favorit, da det er hurtigt at lave og mætter godt. Her får du en opskrift på den klassiske udgave med finvalsede havregryn.

Valsemøllen Finvalsede Havregryn er en perfekt start på dagen. Om det er havregryn med mælk eller som en lun havregrød, er helt op til dig. Opskriften kan både laves på vand og mælk, og skal det gå endnu hurtigere, kan grøden også sagtens laves i mikroovnen. Top den mættende grød med det du elsker. Om det er frisk frugt eller sukker, er helt op til dig.

Se opskrift
havregrød

Køkkentid
4 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrød – Den klassiske: 4 ud af 5 baseret på 163 anmeldelser

Opskrift

1 portion

1 dl Finvalsede havregryn
1½-2 dl koldt vand eller mælk
evt. lidt salt

Sådan gør du

Havregrød i gryde

  1. Hæld de de finvalsede havregryn i en gryde, og tilsæt vand eller mælk.
  2. Kog blandingen under omrøring i 2-3 minutter. Smag havregrøden til med salt.
  3. Top den lune havregrød med det du kan lide. Fx en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler.

Havregrød i mikroovn

  1. Hæld de finvalsede havregryn i en dyb tallerken, og tilsæt vand eller mælk og lidt salt.
  2. Kom tallerkenen i mikroovnen, og kog den ved fuld effekt (750 watt) i 2 ½ minut. Rør evt. rundt undervejs.
  3. Top den lune grød med det du kan lide. Fx en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler.

Et godt tip: Har du rester tilbage af din havregrød? Så prøv at lave denne kolde havregrød med revet æble eller disse havregrødspandekager.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.