Havregrød – Den klassiske

Hvem ønsker ikke en god og nærende start på dagen? Havregrød er manges favorit, da det er hurtigt at lave og mætter godt. Her får du en opskrift på den klassiske udgave med finvalsede havregryn.

Valsemøllen Finvalsede Havregryn er en perfekt start på dagen. Om det er havregryn med mælk eller som en lun havregrød, er helt op til dig. Opskriften kan både laves på vand og mælk, og skal det gå endnu hurtigere, kan grøden også sagtens laves i mikroovnen. Top den mættende grød med det du elsker. Om det er frisk frugt eller sukker, er helt op til dig.

Se opskrift
havregrød

Køkkentid
4 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrød – Den klassiske: 4 ud af 5 baseret på 115 anmeldelser

Opskrift

1 portion

1 dl Finvalsede havregryn
1½-2 dl koldt vand eller mælk
evt. lidt salt

Sådan gør du

Havregrød i gryde

  1. Hæld de de finvalsede havregryn i en gryde, og tilsæt vand eller mælk.
  2. Kog blandingen under omrøring i 2-3 minutter. Smag havregrøden til med salt.
  3. Top den lune havregrød med det du kan lide. Fx en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler.

Havregrød i mikroovn

  1. Hæld de finvalsede havregryn i en dyb tallerken, og tilsæt vand eller mælk og lidt salt.
  2. Kom tallerkenen i mikroovnen, og kog den ved fuld effekt (750 watt) i 2 ½ minut. Rør evt. rundt undervejs.
  3. Top den lune grød med det du kan lide. Fx en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler.

Et godt tip: Har du rester tilbage af din havregrød? Så prøv at lave denne kolde havregrød med revet æble eller disse havregrødspandekager.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.