Kold grød med æble

Kold grød med æble er en god måde at få bruge dine rester på. Her får du en lækker opskrift, hvor du kan anvende din overskydende havregrød. Det er både nemt og lækkert og kan varieres med et utal af muligheder for topping. Denne udgave er uden chiafrø.

Hvis du elsker kold grød med æble og havregryn, kan du også lave en ekstra stor portion havregrød og gemme den i køleskabet. Det gør det nemmere om morgenen, smager skønt og så er det sundt. Hvis du vil variere smagen, kan du koge din havregrød med kanel eller kokos, eller måske tilsætte frø og kerner, for at få en grovere grød. Den kolde grød er f.eks. et godt alternativ til den varme havregrød, når vejret er varmt. Top den med bær og frugter i sæson og efter smag. Du kan gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvis du leder efter flere opskrifter på grød eller hvis du vil have flere tips til at undgå madspild.

Se opskrift
kold grød med æble

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kold grød med æble: 3 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser

Opskrift

2 personer

2 dl rester havregrød
1 tsk vaniljepulver
2 spsk græsk yoghurt
1 æble, groftrevet
1 dl ristede hasselnødder, grofthakket
2 spsk flydende honning

Topping
Skiver af æble
Hasselnødder, groftakket

Sådan gør du

  1. Rør havregrødsresterne, vaniljepulver, groftrevet æble, honning, yoghurt, vaniljepulver og nødder sammen i en skål.
  2. Smag grøden til, hvis du synes den skal være sødere.
  3. Servér i to skåle og top med skiver af æble og hakkede hasselnødder.

Et godt tip: Har du en rest overskydende portion havregrød tilbage fra morgenmaden? Smid den ikke ud, heller ikke selvom du måske tænker: ”havregryn er alligevel så billige” eller ”der er alligevel ikke meget tilbage, så det gider jeg ikke gemme”. Du kan foreksempel bruge resten i: grødboller, knækbrød, klatkager, pandekager eller en ny grød. Mulighederne er mange, det er bare at gå i gang!

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.