Grødboller med chiafrø

Nemme og saftige koldhævede grødboller med chiafrø. Grøden gør, at bollerne bliver enormt saftige og holder sig længere friske.

Grødboller er dejlig nemme at lave, da grøden blot skal koge et par minutter og køle en smule inden brug. Det gode ved denne version af chia boller er, at du kan lave dejen aften før og bage dem om morgen. Du får et skønt resultat, når du bager grødboller med chiafrø, da de holder på saftigheden. Bollerne er perfekte til et hyggeligt morgenbord.

Se opskrift
grødboller med chiafrø

Køkkentid
25 min.

Ventetid
6 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grødboller med chiafrø: 4 ud af 5 baseret på 163 anmeldelser

Opskrift

ca. 15 stk.

Grød
80 g havregryn
40 g Valsemøllen økologiske chiafrø
40 g Valsemøllen økologiske hørfrø
40 g Valsemøllen økologiske solsikkekerner
500 g vand

Boller
700 g grød
25 g gær
50 g olie
40 g sukker
10 g salt
ca. 300 g Valsemøllen hvedemel

Sådan gør du

Grød

  1. Bland havregryn, chiafrø, hørfrø, solsikkekerner og vand i en gryde. Kog grøden i 2 min. og afkøl.

Boller

  1. Rør alle ingredienserne sammen i en røremaskine i ca. 8-10 min med middel hastighed.
  2. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskabet i minimum 6 timer – gerne natten over.
  3. Form bollerne og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  4. Bag bollerne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i ca. 10-14 minutter.
  5. Lad dine grødboller med chiafrø køle af på en rist.

grødboller med chiafrø

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.