Menu
  • Bæredygtighed
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Bageskolen
  • Produkter
  • Om os
    • Kontakt
    • Reklamation
    • Udvikling og kvalitet
    • Bageglæden ved dansk mel
    • Glutenfrit
      • Om cøliaki
      • Glutenfri bagning
      • EU-lovgivning
      • Produkter
      • Opskrifter
    • Konkurrencer
      • Fejr ø-mærket
      • Konkurrence – Dyrk bageglæden
    • Nyheder
  • For fagfolk
Opskrifter
  • Alle kategorier
  • Bag LIVE
  • Bageblandinger
  • Bagværk
  • Bagværk med surdej
  • Boller
  • Brød
  • Desserter
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Green Life
  • Halloween
  • Kager
  • Knækbrød
  • Madpakker
  • Middagsretter
  • Morgenmad
  • Økologi
  • Påske
  • Pizza
  • Rugbrød
  • Småkager
  • Stop madspild
  • Sunde snacks
  • Vafler
  • Wienerbrød
  • Bag på grill
  • Familiebageopskrifter
  • Fuldkorn
  • Juleopskrifter
  • Klassikere
  • Pandekager
  • Pasta
Valsemøllen / Opskrifter / Boller / Grødboller

Grødboller – Nemme og saftige

  • Fuldkornsboller
  • Brunchboller
  • Burgerboller
  • Grovboller
  • Grødboller
  • Surdejsboller
  • Fastelavnsboller

Økologiske grødboller med gulerod – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
55 min.

Økologiske grødboller – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
55 min.

Grødboller med rug

Køkkentid
20 min.

Ventetid
8-12 t.

Proteingrødboller med linsemel og hampefrø – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t.

Grødboller med chiafrø

Køkkentid
25 min.

Ventetid
6 timer

Kontakt

Telefon: (+45) 7610 3300
Mail: info@valsemollen.dk

Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg, Danmark.

Presse

  • Valsemøllen billedbank
  • Nyheder

For fagfolk

  • Valsemøllen for fagfolk

Se kontrolrapportValsemøllen A/S – Find smiley

Bageglæde til dig

Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:

Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og food service. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler, til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Valsemøllen for fagfolk Bageri Foodservice Industri