Brusebadsboller

Brusebadsboller skaber den skønneste duft i huset. Duften af nybagte boller kan få selv den mest morgensure teenager op ad sengen – og selvom du ikke har sådan en derhjemme, vil disse nybagte brusebadsboller med garanti gøre din dag meget bedre.

Disse brusebadsboller er dejligt nemme at lave, og så dufter de skønt på morgenbordet. De koldhævede boller kræver få ingredienser, så du kan næsten altid have en portion klar.

Se opskrift
brusebadsboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
12 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brusebadsboller: 3 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

20 boller

15 g gær
7 dl koldt vand
8 g salt
850-900 g Valsemøllen Dansk Hvedemel 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt og mel, og rør dejen godt sammen.
  2. Dejen skal være ret klistret, så lad være med at ælte den med hænderne, men brug en røremaskine med dejkrog eller en træske.
  3. Dæk skålen med husholdningsfilm, og sæt den i køleskab natten over.
  4. Forvarm ovnen til 240 grader/varmluft eller så varm, den kan blive. Skær forsigtigt så meget dej ud til det antal boller, du vil bage.
  5. Form dejen til boller, så forsigtigt som muligt. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, og rids et kryds i hver bolle med et barberblad eller en meget skarp kniv.
  6. Bag bollerne i 5 minutter, sænk temperaturen til 210 grader, og bag bollerne i yderligere 15-20 minutter, mens du er i bad.
  7. Tag dem ud af ovnen, og lad dem hvile nogle minutter på en bagerist, før de spises til morgenmaden.

Opbevar dejen i køleskabet, og bag af den hver morgen. Den kan holde sig i køleskabet i 5 dage.

Opskrift indsendt af Kirsten Kruse
Duften af nybagte boller kan få selv den mest morgensure teenager op ad sengen – og selvom du ikke har sådan en derhjemme, vil disse nybagte brusebadsboller med garanti gøre din dag SÅ meget bedre. Dejen er nem at lave – og har du først lavet den, kan bolledejen holde sig i 5 dage, så du kan servere nybagte boller hver morgen – hele ugen!

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.