Grove bananmuffins

Sunde og lækre bananmuffins, der er sødet af banan og dadler. Selvom de er grove og mætter godt, så smager de skønt og sødt af kage. Prøv dem!

Disse bananmuffins er en lækker, grov variation af de populære bananpandekager, som smager sødt af banan og dadler. De er perfekte til alt fra morgenmad, brunch, som snack eller måske i madpakken? Selvom de smager syndigt, er de bagt uden sukker og med fuldkorn. De er derfor et godt alternativ, til dig der prøver at undgå sukker, men får lyst til noget sødt. De er super nemme, og du kan endda lave dejen dagen i forvejen og opbevare dejen på køl. Så kan du nemt bage lune muffins, når det passer dig.

Se opskrift
Bananmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove bananmuffins: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

12 stk.

150 g bløde dadler
50 g hasselnødder
100 g blødt smør
3 modne bananer
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. stødt kardemomme
3 æg
100 g Valsemøllen Dansk Hvid Hvede Fuldkornsmel
50 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
50 g Valsemøllen Økologiske Hampefrø
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt

Sådan gør du

  1. Blend dadler, hasselnødder, smør, bananer, smør og vanilje sammen i en minihakker eller foodprocessor. Rør dadelmassen med æg.
  2. Vend fuldkornsmel, hvedemel, bagepulver og salt sammen og rør blandingen i æggemassen.
  3. Kom hampefrø i og fyld massen i 12 muffinsforme.
  4. Bag dem ved 175 grader ved varmluft 10-15 minutter, alt efter størrelse.
  5. Lad dem køle helt af i formen.

Et godt tip: Du kan også bruge andre nødder f.eks. mandler.

Udviklet i samarbejde med Louisa Lorang fra magasinet Lorang & Co.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.