Grove bananmuffins

Sunde og lækre bananmuffins, der er sødet af banan og dadler. Selvom de er grove og mætter godt, så smager de skønt og sødt af kage. Prøv dem!

Disse bananmuffins er en lækker, grov variation af de populære bananpandekager, som smager sødt af banan og dadler. De er perfekte til alt fra morgenmad, brunch, som snack eller måske i madpakken? Selvom de smager syndigt, er de bagt uden sukker og med fuldkorn. De er derfor et godt alternativ, til dig der prøver at undgå sukker, men får lyst til noget sødt. De er super nemme, og du kan endda lave dejen dagen i forvejen og opbevare dejen på køl. Så kan du nemt bage lune muffins, når det passer dig.

Se opskrift
Bananmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove bananmuffins: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

12 stk.

150 g bløde dadler
50 g hasselnødder
100 g blødt smør
3 modne bananer
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. stødt kardemomme
3 æg
100 g Valsemøllen Dansk Hvid Hvede Fuldkornsmel
50 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
50 g Valsemøllen Økologiske Hampefrø
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt

Sådan gør du

  1. Blend dadler, hasselnødder, smør, bananer, smør og vanilje sammen i en minihakker eller foodprocessor. Rør dadelmassen med æg.
  2. Vend fuldkornsmel, hvedemel, bagepulver og salt sammen og rør blandingen i æggemassen.
  3. Kom hampefrø i og fyld massen i 12 muffinsforme.
  4. Bag dem ved 175 grader ved varmluft 10-15 minutter, alt efter størrelse.
  5. Lad dem køle helt af i formen.

Et godt tip: Du kan også bruge andre nødder f.eks. mandler.

Udviklet i samarbejde med Louisa Lorang fra magasinet Lorang & Co.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.