Grove bananmuffins

Sunde og lækre bananmuffins, der er sødet af banan og dadler. Selvom de er grove og mætter godt, så smager de skønt og sødt af kage. Prøv dem!

Disse bananmuffins er en lækker, grov variation af de populære bananpandekager, som smager sødt af banan og dadler. De er perfekte til alt fra morgenmad, brunch, som snack eller måske i madpakken? Selvom de smager syndigt, er de bagt uden sukker og med fuldkorn. De er derfor et godt alternativ, til dig der prøver at undgå sukker, men får lyst til noget sødt. De er super nemme, og du kan endda lave dejen dagen i forvejen og opbevare dejen på køl. Så kan du nemt bage lune muffins, når det passer dig.

Se opskrift
Bananmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove bananmuffins: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

12 stk.

150 g bløde dadler
50 g hasselnødder
100 g blødt smør
3 modne bananer
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. stødt kardemomme
3 æg
100 g Valsemøllen Dansk Hvid Hvede Fuldkornsmel
50 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
50 g Valsemøllen Økologiske Hampefrø
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt

Sådan gør du

  1. Blend dadler, hasselnødder, smør, bananer, smør og vanilje sammen i en minihakker eller foodprocessor. Rør dadelmassen med æg.
  2. Vend fuldkornsmel, hvedemel, bagepulver og salt sammen og rør blandingen i æggemassen.
  3. Kom hampefrø i og fyld massen i 12 muffinsforme.
  4. Bag dem ved 175 grader ved varmluft 10-15 minutter, alt efter størrelse.
  5. Lad dem køle helt af i formen.

Et godt tip: Du kan også bruge andre nødder f.eks. mandler.

Udviklet i samarbejde med Louisa Lorang fra magasinet Lorang & Co.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.