Økologiske Hampefrø

Økologiske Hampefrø

Valsemøllen Økologiske Hampefrø kan bruges i bagværk, salater og smoothies.

Hampefrø er et naturligt produkt med et højt indhold af protein og fiberindhold. Hampefrøene er nøddeagtige og er meget velsmagende. De kan bruges på samme måde som fx. solsikkefrø og i bagning kan de bl.a. tilføjes dejen eller bruges som dekoration.

Find mere inspiration med en lækker opskrift på en sandwichbolle her og find flere opskrifter og få mere inspiration om Valsemøllen Frø og kerner her.

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Afskallede økologiske hampefrø

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi2454 kJ/586 kcal
Fedt48,5 g
- heraf mættede fedtsyrer5,2 g
Kulhydrat4,2 g
- heraf sukkerarter2,5 g
Kostfibre6,2 g
Protein31,7 g
Salt*0,01 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra hampefrøene

Økologi i hverdagen

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med de gode råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske frø og kerner af allerhøjeste kvalitet.

Dansk Håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.