Økologiske Hampefrø

Økologiske Hampefrø

Valsemøllen Økologiske Hampefrø kan bruges i bagværk, salater og smoothies.

Hampefrø er et naturligt produkt med et højt indhold af protein, samt omega 6 og 3 fedtsyrer og af plantesteolerede fedtsyrer. Hampefrøene er nøddeagtige og er meget velsmagende. De kan bruges på samme måde som fx. solsikkefrø og i bagning kan de bl.a. tilføjes dejen eller bruges som dekoration.

Find mere inspiration med en lækker opskrift på en sandwichbolle. Få opskriften her

Økologisk mel

Ingredienser

Afskallede økologiske hampefrø

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
Energi2403 kJ/574 kcal
Fedt48 g
- heraf mættede fedtsyrer4,7 g
Kulhydrat8,2 g
- heraf sukkerarter2,1 g
Kostfibre7,4 g
Protein25 g
Salt*0,25 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra hampefrøene

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske, danskproducerede frø og kerner af høj kvalitet.

Dansk Håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her