Sandwichboller

Vores sandwichboller er helt uimodståelige. De er luftige og saftige, og så smager de bare himmelsk. En nem opskrift der både kan koldhæves og bages samme dag.

Disse lækre og svampede sandwichboller er lavet på Valsemøllen Tipo 00 Hvedemel. En perfekt bolle til at lave lækre sandwich med, når turen går til stranden, skoven eller anden tur ud i det fri. Den neutrale smag gør, at du kan fylde bollerne med det pålæg, som du kan lide. Top sandwichbollerne med forskellige krydderurter, så der er en bolle til enhver smag.

Se opskrift
sandwichboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t. og 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Sandwichboller: 4 ud af 5 baseret på 68 anmeldelser

Opskrift

14 boller

10-20 g gær
20 g salt
700 g vand
Lidt olie
1 kg Valsemøllen Tipo 00

lidt flagesalt og krydderurter

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland gær, 550 g vand og mel, og ælt dejen ved lav hastighed i en røremaskine i ca. 10 minutter, til den er elastisk og glat.
  2. Fortsæt med at ælte dejen ved lav hastighed og tilsæt så 150 g vand yderligere. Når dejen har optaget alt vandet, tilsæt salt og ælt videre ved mellemste hastighed, til dejen slipper kanten på skålen. Det tager ca. 5-10 minutter.
  3. Hæld dejen over i en olieret skål og stil den på køl 6-24 timer – alternativt ved stuetemperatur i 1-2 timer.
  4. Efter hævning hældes dejen ud i en smurt form eller ud på et meldrysset bord. Del dejen i 14 lige store stykker og form dem til boller. Vær opmærksom på, at dejen er meget blød og blot skal formes og ikke strammes op.
  5. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. Tryk bollerne flade, så de er 2 cm høje. Fordel lidt olie på hver bolle og drys evt. med havsalt og rosmarin eller andre krydderier efter eget valg.
  6. Forvarm ovnen til 250°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag sandwichbollerne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.