Sandwichboller

Vores sandwichboller er helt uimodståelige. De er luftige og saftige, og så smager de bare himmelsk. En nem opskrift der både kan koldhæves og bages samme dag.

Disse lækre og svampede sandwichboller er lavet på Valsemøllen Tipo 00 Hvedemel. En perfekt bolle til at lave lækre sandwich med, når turen går til stranden, skoven eller anden tur ud i det fri. Den neutrale smag gør, at du kan fylde bollerne med det pålæg, som du kan lide. Top sandwichbollerne med forskellige krydderurter, så der er en bolle til enhver smag.

Se opskrift
sandwichboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t. og 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Sandwichboller: 4 ud af 5 baseret på 59 anmeldelser

Opskrift

14 boller

10-20 g gær
20 g salt
700 g vand
Lidt olie
1 kg Valsemøllen Tipo 00

lidt flagesalt og krydderurter

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland gær, 550 g vand og mel, og ælt dejen ved lav hastighed i en røremaskine i ca. 10 minutter, til den er elastisk og glat.
  2. Fortsæt med at ælte dejen ved lav hastighed og tilsæt så 150 g vand yderligere. Når dejen har optaget alt vandet, tilsæt salt og ælt videre ved mellemste hastighed, til dejen slipper kanten på skålen. Det tager ca. 5-10 minutter.
  3. Hæld dejen over i en olieret skål og stil den på køl 6-24 timer – alternativt ved stuetemperatur i 1-2 timer.
  4. Efter hævning hældes dejen ud i en smurt form eller ud på et meldrysset bord. Del dejen i 14 lige store stykker og form dem til boller. Vær opmærksom på, at dejen er meget blød og blot skal formes og ikke strammes op.
  5. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. Tryk bollerne flade, så de er 2 cm høje. Fordel lidt olie på hver bolle og drys evt. med havsalt og rosmarin eller andre krydderier efter eget valg.
  6. Forvarm ovnen til 250°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag sandwichbollerne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.