Sandwichboller

Vores sandwichboller er helt uimodståelige. De er luftige og saftige, og så smager de bare himmelsk. En nem opskrift der både kan koldhæves og bages samme dag.

Disse lækre og svampede sandwichboller er lavet på Valsemøllen Tipo 00 Hvedemel. En perfekt bolle til at lave lækre sandwich med, når turen går til stranden, skoven eller anden tur ud i det fri. Den neutrale smag gør, at du kan fylde bollerne med det pålæg, som du kan lide. Top sandwichbollerne med forskellige krydderurter, så der er en bolle til enhver smag.

Se opskrift
sandwichboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t. og 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Sandwichboller: 4 ud af 5 baseret på 49 anmeldelser

Opskrift

14 boller

10-20 g gær
20 g salt
700 g vand
Lidt olie
1 kg Valsemøllen Tipo 00

lidt flagesalt og krydderurter

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland gær, 550 g vand og mel, og ælt dejen ved lav hastighed i en røremaskine i ca. 10 minutter, til den er elastisk og glat.
  2. Fortsæt med at ælte dejen ved lav hastighed og tilsæt så 150 g vand yderligere. Når dejen har optaget alt vandet, tilsæt salt og ælt videre ved mellemste hastighed, til dejen slipper kanten på skålen. Det tager ca. 5-10 minutter.
  3. Hæld dejen over i en olieret skål og stil den på køl 6-24 timer – alternativt ved stuetemperatur i 1-2 timer.
  4. Efter hævning hældes dejen ud i en smurt form eller ud på et meldrysset bord. Del dejen i 14 lige store stykker og form dem til boller. Vær opmærksom på, at dejen er meget blød og blot skal formes og ikke strammes op.
  5. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. Tryk bollerne flade, så de er 2 cm høje. Fordel lidt olie på hver bolle og drys evt. med havsalt og rosmarin eller andre krydderier efter eget valg.
  6. Forvarm ovnen til 250°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag sandwichbollerne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.