Pesto-twisters med mozzarella

Bag lækre pesto-twisters med mozzarella til madpakken. En god og lækker snack, der smager godt, og som passer lige ned i din eller børnenes madpakke. Pesto-twisters kan også tages med på skovturen eller som en god snack på farten. Vi har fyldt pesto-twisterne med rød pesto og revet mozzarella. Du kan også vælge at bruge en anden slags pesto, eller du kan lave flere forskellige pesto-twisters med forskellige typer af pesto.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her.

Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Pestotwister med mozzarella

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 10-12 stk.

Dej

20 g gær
200 g lunkent vand
90 g yoghurt naturel
425 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
100 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
10 g salt

Fyld

130 g pesto, rød eller grøn
150 g revet mozzarella
1 æg

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt yoghurt, mel og salt. Ælt det hele godt sammen på røremaskine i 5-7 minutter ved mellem hastighed eller med god håndkraft til dejen slipper skålens kanter. Lad dejen hæve lunt i 1 time med et viskestykke over.
  2. Slå dejen sammen, og rul den ud til et rektangel på ca. 40 x 30 cm. Smør pesto på, så det er jævnt fordelt, og drys med mozzarella over hele fladen. Fold nu dejen sammen på midten på den lange led, og skær derefter lange strimler med en længde på 15 cm og 1,5 cm i bredden.
  3. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende, og sno dejen modsat hinanden. Læg dem over på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 40 minutter med et viskestykke over. Pensl med et sammenpisket æg.
  4. Forvarm ovnen til 200°C varmluft, og bag i ca. 12-14 minutter, til de er lettere gyldne.

Et godt tip: Vil du have endnu mere fuldkorn og samtidig gøre det nemmere at bage, så kan du bruge bageblandingen Valsemøllen Grovboller og følge vejledningen bagpå posen. Lad dejen hæve 1 time ved stuetemperatur, og følg derefter resten af opskriften på pestotwisters ovenfor.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.