Pesto-twisters med mozzarella

Bag lækre pesto-twisters med mozzarella til madpakken. En god og lækker snack, der smager godt, og som passer lige ned i din eller børnenes madpakke. Pesto-twisters kan også tages med på skovturen eller som en god snack på farten. Vi har fyldt pesto-twisterne med rød pesto og revet mozzarella. Du kan også vælge at bruge en anden slags pesto, eller du kan lave flere forskellige pesto-twisters med forskellige typer af pesto.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her.

Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Pestotwister med mozzarella

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 10-12 stk.

Dej

20 g gær
200 g lunkent vand
90 g yoghurt naturel
425 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
100 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
10 g salt

Fyld

130 g pesto, rød eller grøn
150 g revet mozzarella
1 æg

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt yoghurt, mel og salt. Ælt det hele godt sammen på røremaskine i 5-7 minutter ved mellem hastighed eller med god håndkraft til dejen slipper skålens kanter. Lad dejen hæve lunt i 1 time med et viskestykke over.
  2. Slå dejen sammen, og rul den ud til et rektangel på ca. 40 x 30 cm. Smør pesto på, så det er jævnt fordelt, og drys med mozzarella over hele fladen. Fold nu dejen sammen på midten på den lange led, og skær derefter lange strimler med en længde på 15 cm og 1,5 cm i bredden.
  3. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende, og sno dejen modsat hinanden. Læg dem over på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 40 minutter med et viskestykke over. Pensl med et sammenpisket æg.
  4. Forvarm ovnen til 200°C varmluft, og bag i ca. 12-14 minutter, til de er lettere gyldne.

Et godt tip: Vil du have endnu mere fuldkorn og samtidig gøre det nemmere at bage, så kan du bruge bageblandingen Valsemøllen Grovboller og følge vejledningen bagpå posen. Lad dejen hæve 1 time ved stuetemperatur, og følg derefter resten af opskriften på pestotwisters ovenfor.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.