Pesto-twisters med mozzarella

Bag lækre pesto-twisters med mozzarella til madpakken. En god og lækker snack, der smager godt, og som passer lige ned i din eller børnenes madpakke. Pesto-twisters kan også tages med på skovturen eller som en god snack på farten. Vi har fyldt pesto-twisterne med rød pesto og revet mozzarella. Du kan også vælge at bruge en anden slags pesto, eller du kan lave flere forskellige pesto-twisters med forskellige typer af pesto.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her.

Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Pestotwister med mozzarella

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pesto-twisters med mozzarella: 3 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

ca. 10-12 stk.

Dej

20 g gær
200 g lunkent vand
90 g yoghurt naturel
425 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
100 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
10 g salt

Fyld

130 g pesto, rød eller grøn
150 g revet mozzarella
1 æg

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt yoghurt, mel og salt. Ælt det hele godt sammen på røremaskine i 5-7 minutter ved mellem hastighed eller med god håndkraft til dejen slipper skålens kanter. Lad dejen hæve lunt i 1 time med et viskestykke over.
  2. Slå dejen sammen, og rul den ud til et rektangel på ca. 40 x 30 cm. Smør pesto på, så det er jævnt fordelt, og drys med mozzarella over hele fladen. Fold nu dejen sammen på midten på den lange led, og skær derefter lange strimler med en længde på 15 cm og 1,5 cm i bredden.
  3. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende, og sno dejen modsat hinanden. Læg dem over på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 40 minutter med et viskestykke over. Pensl med et sammenpisket æg.
  4. Forvarm ovnen til 200°C varmluft, og bag i ca. 12-14 minutter, til de er lettere gyldne.

Et godt tip: Vil du have endnu mere fuldkorn og samtidig gøre det nemmere at bage, så kan du bruge bageblandingen Valsemøllen Grovboller og følge vejledningen bagpå posen. Lad dejen hæve 1 time ved stuetemperatur, og følg derefter resten af opskriften på pestotwisters ovenfor.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.