Pesto-twisters med mozzarella

Bag lækre pesto-twisters med mozzarella til madpakken. En god og lækker snack, der smager godt, og som passer lige ned i din eller børnenes madpakke. Pesto-twisters kan også tages med på skovturen eller som en god snack på farten. Vi har fyldt pesto-twisterne med rød pesto og revet mozzarella. Du kan også vælge at bruge en anden slags pesto, eller du kan lave flere forskellige pesto-twisters med forskellige typer af pesto.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her.

Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Pestotwister med mozzarella

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pesto-twisters med mozzarella: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

ca. 10-12 stk.

Dej

20 g gær
200 g lunkent vand
90 g yoghurt naturel
425 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
100 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
10 g salt

Fyld

130 g pesto, rød eller grøn
150 g revet mozzarella
1 æg

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt yoghurt, mel og salt. Ælt det hele godt sammen på røremaskine i 5-7 minutter ved mellem hastighed eller med god håndkraft til dejen slipper skålens kanter. Lad dejen hæve lunt i 1 time med et viskestykke over.
  2. Slå dejen sammen, og rul den ud til et rektangel på ca. 40 x 30 cm. Smør pesto på, så det er jævnt fordelt, og drys med mozzarella over hele fladen. Fold nu dejen sammen på midten på den lange led, og skær derefter lange strimler med en længde på 15 cm og 1,5 cm i bredden.
  3. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende, og sno dejen modsat hinanden. Læg dem over på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 40 minutter med et viskestykke over. Pensl med et sammenpisket æg.
  4. Forvarm ovnen til 200°C varmluft, og bag i ca. 12-14 minutter, til de er lettere gyldne.

Et godt tip: Vil du have endnu mere fuldkorn og samtidig gøre det nemmere at bage, så kan du bruge bageblandingen Valsemøllen Grovboller og følge vejledningen bagpå posen. Lad dejen hæve 1 time ved stuetemperatur, og følg derefter resten af opskriften på pestotwisters ovenfor.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.