Madpandekager med pesto og falafler

Det er ganske nemt at lave sine egne madpandekager. Disse er lavet madpandekager med pesto og falafler er bagt med kikærtemel. De er derfor både glutenfri og vegetariske!

Prøv selv at lave vores madpandekager med pesto og falafel. Vi har fyldt dem med falafler og en enkel salat, men du kan selvfølgelig fylde dine madpandekager med det som du kan lide. Lav fyld af stegte, krydrede grøntsager, eller lav dem mexi-style med salsa, guacamole og kylling. Mulighederne er mange.

Flere opskrifter på pandekager

Se opskrift
Madpandekager med pesto og falafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

Madpandekager
2,5 dl kikærtemel
3 dl vand
2 spsk. sorte sesamfrø el. Valsemøllen Økologiske Sesamfrø
1 tsk. spidskommen
1 tsk. bagepulver

Salat
1 spidskål, fint snittet
100 g feldsalat

I øvrigt
12 falafler
Rød pesto

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Madpandekager

  1. Rør alle ingredienser til madpandekagerne sammen.
  2. Lad dejen hvile i 10 min.
  3. Varm en pande op til medium varme, kom ca. 1 dl dej på pande og fordel det hurtigt.
  4. Steg pandekagen til den er helt fast oversiden inden du vender den.
  5. Steg den herefter i 30 sek på den anden side.
  6. Forsæt til der ikke er mere dej tilbage.

Salat

  1. Vend alle ingredienser til salaten sammen.
  2. Server madpandekagerne sammen med pesto, salat og falafler.

Et godt tip: Vi har fyldt vores madpandekager med pesto og falafler. Hvis du vil have en mere krydret pandekage, kan du også fylde dem med mexicansk-inspireret fyld. På den måde kan du lave en glutenfri tortilla!

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.