Vegetarisk rugbrødssandwich

Lækker sandwich spis den med det samme eller tag den med på madpakken. Her er en opskrift på, hvordan du nemt skifte den klassiske rugbrødsmad med leverpostej eller spegepølse ud med planter – grøntsager kan nemlig snildt spille hovedrollen på dit rugbrød eller i din sandwich, som kan få liv, farve og smag, du ellers ikke har haft kendskab til.

Her har du et bud på en lækker og mættende vegetarisk rugbrødssandwich, lavet på en frisk skive Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød og med butternutsquash og ærtemos. Den er nem er nem at lave og smager fantastisk og er en fryd for øjet.

Se opskrift
vegetarisk rugbrødssandwich

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

2 personer

Butternutsquash:
4 skiver Valsemøllen økologisk Solsikkerugbrød
1/2 lilla eller orange sød kartoffel
1/2 butternutsquash
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
2 håndfulde feldsalat
1/2 gul peber
1 spsk. vegansk mayonnaise
1 spsk. Valsemøllen Økologiske hampefrø

Ærtemos:
100 g frosne ærter
2 spsk. olivenolie
1/2 skalotteløg
2 fed hvidløg
4-6 skiver syltet jalapenos
1 håndfuld persille
1 spsk. citronsaft
1 tsk. dijon sennep

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200°C.
  2. Skær skrællen af den søde kartoffel og butternutsquashen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Hæld 2 spsk. olivenolie og 1 spsk. balsamico over skiverne og drys dem med salt og peber. Brug eventuelt fingrene til at fordele oliven olie og balsamico.
  4. Bag i ovnen i 20 minutter, indtil alle skiver er helt møre.
  5. Kom imens alle ingredienserne til ærtemosen i en blender og blend. Smag til med salt og peber.
  6. Skær den gule peber i tynde skiver.
  7. Smør to af skiverne med mayonnaise, 2 skiver med ærtemos.
  8. Opbyg herefter sandwichen ved at lægge butternutsquash og sød kartoffel på, en håndfuld feldsalat, gul peber, drys med hampefrø og luk sandwichen med den anden skive Valsemøllen Økologiske Solsikkerugbrød.
  9. Spis med det samme eller tag den med som madpakke.

 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.