Vegetarisk rugbrødssandwich

Lækker sandwich spis den med det samme eller tag den med på madpakken. Her er en opskrift på, hvordan du nemt skifte den klassiske rugbrødsmad med leverpostej eller spegepølse ud med planter – grøntsager kan nemlig snildt spille hovedrollen på dit rugbrød eller i din sandwich, som kan få liv, farve og smag, du ellers ikke har haft kendskab til.

Her har du et bud på en lækker og mættende vegetarisk rugbrødssandwich, lavet på en frisk skive Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød og med butternutsquash og ærtemos. Den er nem er nem at lave og smager fantastisk og er en fryd for øjet.

Se opskrift
vegetarisk rugbrødssandwich

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

2 personer

Butternutsquash:
4 skiver Valsemøllen økologisk Solsikkerugbrød
1/2 lilla eller orange sød kartoffel
1/2 butternutsquash
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
2 håndfulde feldsalat
1/2 gul peber
1 spsk. vegansk mayonnaise
1 spsk. Valsemøllen Økologiske hampefrø

Ærtemos:
100 g frosne ærter
2 spsk. olivenolie
1/2 skalotteløg
2 fed hvidløg
4-6 skiver syltet jalapenos
1 håndfuld persille
1 spsk. citronsaft
1 tsk. dijon sennep

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200°C.
  2. Skær skrællen af den søde kartoffel og butternutsquashen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Hæld 2 spsk. olivenolie og 1 spsk. balsamico over skiverne og drys dem med salt og peber. Brug eventuelt fingrene til at fordele oliven olie og balsamico.
  4. Bag i ovnen i 20 minutter, indtil alle skiver er helt møre.
  5. Kom imens alle ingredienserne til ærtemosen i en blender og blend. Smag til med salt og peber.
  6. Skær den gule peber i tynde skiver.
  7. Smør to af skiverne med mayonnaise, 2 skiver med ærtemos.
  8. Opbyg herefter sandwichen ved at lægge butternutsquash og sød kartoffel på, en håndfuld feldsalat, gul peber, drys med hampefrø og luk sandwichen med den anden skive Valsemøllen Økologiske Solsikkerugbrød.
  9. Spis med det samme eller tag den med som madpakke.

 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.