Økologisk Solsikkerugbrød

Økologisk Solsikkerugbrød

Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød med hele solsikkekerner og mild surdej.

Økologisk solsikkerugbrød er et saftigt og lækkert rugbrød med hele solsikkekerner og mild smag af surdej. Lige til at bage, når du elsker smagen og duften af hjemmebagt brød.

Brødblandingen giver 1 stort rugbrød ( 2,6 l ). Se opskriften her.
Tip: brødblandingen kan også bruges til små solsikkeklappere.

Økologisk mel Nøglehulsmærket Dansk

Køb det her

Ingredienser

40% rugmel*, 23% halvsigtet rugmel*, hvedemel*, 12% solsikkekerner*, 4% tørret surdej* (hvedemel*, starter kultur), rørsukker*, mørk ristet bygmalt*, salt tilsat jod, æblefibre*, hvedegluten*, melbehandlingsmiddel (E300). *Økologisk.

Alle E-numre i dette produkt er vegetabilsk.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt solsikkerugbrød
Energi1531 kJ / 366 kcal
Fedt8 g
- heraf mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat57 g
- heraf sukkerarter6,3 g
Kostfibre11 g
Protein11 g
Salt1,8 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med denne melblanding kan du altid være sikker på, at du bager med økologisk, danskproduceret mel af høj kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.