Økologisk solsikkerugbrød – Brødblanding

Vores brødblanding til økologisk solsikkerugbrød gør det let for dig at have nybagt rugbrød til hver en tid. Bag rugbrødet til madpakkerne eller som en let aftensmad, uden du skal gå på krompromis med hverken kvalitet eller smag.

Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød er et saftigt og lækkert fuldkornsrugbrød med hele solsikkekerner og mild smag af surdej. Det er nemt og enkelt at bage. Det er bare blande blandingens indhold med vand og bage rugbrødet, når det passer dig. Lige til at bage, når du savner smagen og duften af hjemmebagt brød.

Se opskrift
økologisk solsikkerugbrød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologisk solsikkerugbrød – Brødblanding: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

1 rugbrød

1 ps. Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g),svarer til 25 g frisk gær
7 dl vand , lidt varmere end lunkent (35°C)

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Forvarm ovnen til 200°C (varmluft 175°C) og bag rugbrødet på nederste rille i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte brød ud af formen og stil det til afkøling. Vendt med at skære rugbrødet i skiver, til det er helt afkølet.

økologisk solsikkerugbrød

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.