Økologisk solsikkerugbrød – Brødblanding

Vores brødblanding til økologisk solsikkerugbrød gør det let for dig at have nybagt rugbrød til hver en tid. Bag rugbrødet til madpakkerne eller som en let aftensmad, uden du skal gå på krompromis med hverken kvalitet eller smag.

Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød er et saftigt og lækkert fuldkornsrugbrød med hele solsikkekerner og mild smag af surdej. Det er nemt og enkelt at bage. Det er bare blande blandingens indhold med vand og bage rugbrødet, når det passer dig. Lige til at bage, når du savner smagen og duften af hjemmebagt brød.

Se opskrift
økologisk solsikkerugbrød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologisk solsikkerugbrød – Brødblanding: 4 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Opskrift

1 rugbrød

1 ps. Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g),svarer til 25 g frisk gær
7 dl vand , lidt varmere end lunkent (35°C)

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin.
  3. Hæld dejen i 2 smurte forme (1,3 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag brødene nederst i en forvarmet ovn ved 200ºC (varmluft 175ºC) i ca. 60 minutter.
  5. Tag de færdigbagte brød ud af formen og stil det til afkøling. Vendt med at skære rugbrødene i skiver, til de er helt afkølet.

økologisk solsikkerugbrød

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.