Crackers med hampefrø

Lækre sprøde crackers bagt på speltmel. Fyldt med hampefrø, som giver en delikat nøddesmag til knækbrødet.

Lækre sprøde crackers med hampefrø og speltmel. De er nemme at lave og smager som en drøm. Hampefrøene giver en delikat nøddesmag til knækbrødet. De sprøde crackers med hampefrø kan bruges til den lille sult eller som tilbehør til en lækker tapas. Velbekomme!

Se opskrift
crackers

Køkkentid
15 min.

Ventetid
18 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

50 crackers

45 g Valsemøllen Økologiske Hampefrø
250 g blandede kerner (græskar, sesam, solsikke, hørfrø)
300 Valsemøllen Speltmel Sigtet (kan erstattes med glutenfrit mel eks. havremel, rismel, majsmel og durra)
1 tsk. bagepulver
2,5 tsk. salt
2 dl. vand
½ dl rapsolie
1 æg

Sådan gør du

  1. Bland frø, kerner, mel, bagepulver og salt godt sammen.
  2. Tilsæt vand, olie og æg i, og ælt det godt sammen.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel dejen her på.
  4. Læg et stykke bagepapir ovenpå dejen og rul dejen ud med en kagerulle.
  5. Rul dejen ud i ca. 0,5 cm. tykkelse.
  6. Skær dejen i firkanter, i den ønskede størrelse.
  7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 °C varmluft i  ca. 15-18 minutter, indtil crackersne er lysebrune og sprøde.
  8. Lad dem køle af og opbevar i en lufttæt beholder/dåse.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.