Mangoknækbrød med frø og kerner

Spændende knækbrød med mango. Kan nydes med en god ost, lidt marmelade eller blot, som de er. Mangoknækbrød giver lidt kant til ostebordet, da det får en sødlig smag fra mango. Du kan derfor også sagtens bage mangoknækbrød som snack til den lille sult.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

24 stk.

1 moden mango (eller 1 dl. revet æble)
1 dl hakket mandler
3 dl Valsemøllen Hvedemel
1 dl Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
1 dl Valsemøllen Økologiske Hørfrø
1 dl Valsemøllen havregryn
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. salt
2 dl vand
1 dl olie

Sådan gør du

  1. Hak mangoen let og bland alle de tørre ingredienser sammen.
  2. Tilsæt olie og vand og ælt dejen i ca. 5 min.
  3. Del dejen i 2 stykker. Form hvert stykke til en firkant.
  4. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm tykkelse.
  5. Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
  6. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
  7. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
  8. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.
  9. Køl knækbrødene af på en rist.

Et godt tip: Server knækbrødene med en cremet cream cheese

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.