Mangoknækbrød med frø og kerner

Spændende knækbrød med mango. Kan nydes med en god ost, lidt marmelade eller blot, som de er. Mangoknækbrød giver lidt kant til ostebordet, da det får en sødlig smag fra mango. Du kan derfor også sagtens bage mangoknækbrød som snack til den lille sult.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

24 stk.

1 moden mango (eller 1 dl. revet æble)
1 dl hakket mandler
3 dl Valsemøllen Hvedemel
1 dl Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
1 dl Valsemøllen Økologiske Hørfrø
1 dl Valsemøllen havregryn
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. salt
2 dl vand
1 dl olie

Sådan gør du

  1. Hak mangoen let og bland alle de tørre ingredienser sammen.
  2. Tilsæt olie og vand og ælt dejen i ca. 5 min.
  3. Del dejen i 2 stykker. Form hvert stykke til en firkant.
  4. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm tykkelse.
  5. Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
  6. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
  7. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
  8. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.
  9. Køl knækbrødene af på en rist.

Et godt tip: Server knækbrødene med en cremet cream cheese

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.