Mangoknækbrød med frø og kerner

Spændende knækbrød med mango. Kan nydes med en god ost, lidt marmelade eller blot, som de er.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 24 stk.
  1. Hak mangoen let og bland alle de tørre ingredienser sammen.
  2. Tilsæt olie og vand og ælt dejen i ca. 5 min.
  3. Del dejen i 2 stykker. Form hvert stykke til en firkant.
  4. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm tykkelse.
  5. Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
  6. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
  7. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
  8. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.
  9. Køl knækbrødene af på en rist.

Tip! Server knækbrødene med cheese spread