Grillet chevre på proteingrødbolle

Grillet chevre på proteingrødbolle med en faverig salat er en skøn frokost! Den indeholder masser af grønt og protein og flotte farver.

Valsemøllen Proteingrødboller er både nøglehuls og fuldkornsmærket, og har derfor et højt indehold af protein. De er perfekte som tilbehør til din frokost eller aftensmad som denne grillede chevre.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15. min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

4 færdigbagte Valsemøllen Sport Proteingrødboller
150 g chevre gedeost
2 spsk. flydende honning
2 spsk. lagret balsamico
400 g bolchebeder
40 g rucola
Salt og peber
2 spsk. ristede pinjekerner

Fremgangsmåde

  1. Flæk proteingrødbollerne, og smør dem med chevre/gedeost og sæt dem på et dobbelt lag folie, så de er klar til at komme under grillen.
  2. Snit bederne eller riv dem som tykke strimler spaghetti.
  3. Bland dem med rucola samt lidt salt og peber, og fordel salaten på fire tallerkener.
  4. Grill bollerne til gedeosten er let gylden, anbring bollerne på salaten, dryp honning og balsamico over og drys med pinjekerner.

Energi pr. person: 381 kcal, fedt 33 %, protein 20 %, kulhydrat 47 %

Opskrift udviklet af Fit Living

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.