Grillet chevre på proteingrødbolle

Grillet chevre på proteingrødbolle med en faverig salat er en skøn frokost! Den indeholder masser af grønt og protein og flotte farver.

Valsemøllen Proteingrødboller er både nøglehuls og fuldkornsmærket, og har derfor et højt indehold af protein. De er perfekte som tilbehør til din frokost eller aftensmad som denne grillede chevre.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15. min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

4 færdigbagte Valsemøllen Sport Proteingrødboller
150 g chevre gedeost
2 spsk. flydende honning
2 spsk. lagret balsamico
400 g bolchebeder
40 g rucola
Salt og peber
2 spsk. ristede pinjekerner

Sådan gør du

  1. Flæk proteingrødbollerne, og smør dem med chevre/gedeost og sæt dem på et dobbelt lag folie, så de er klar til at komme under grillen.
  2. Snit bederne eller riv dem som tykke strimler spaghetti.
  3. Bland dem med rucola samt lidt salt og peber, og fordel salaten på fire tallerkener.
  4. Grill bollerne til gedeosten er let gylden, anbring bollerne på salaten, dryp honning og balsamico over og drys med pinjekerner.

Energi pr. person: 381 kcal, fedt 33 %, protein 20 %, kulhydrat 47 %

Opskrift udviklet af Fit Living

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.