Grillet chevre på proteingrødbolle

Grillet chevre på proteingrødbolle med en faverig salat er en skøn frokost! Den indeholder masser af grønt og protein og flotte farver.

Valsemøllen Proteingrødboller er både nøglehuls og fuldkornsmærket, og har derfor et højt indehold af protein. De er perfekte som tilbehør til din frokost eller aftensmad som denne grillede chevre.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15. min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

4 færdigbagte Valsemøllen Sport Proteingrødboller
150 g chevre gedeost
2 spsk. flydende honning
2 spsk. lagret balsamico
400 g bolchebeder
40 g rucola
Salt og peber
2 spsk. ristede pinjekerner

Sådan gør du

  1. Flæk proteingrødbollerne, og smør dem med chevre/gedeost og sæt dem på et dobbelt lag folie, så de er klar til at komme under grillen.
  2. Snit bederne eller riv dem som tykke strimler spaghetti.
  3. Bland dem med rucola samt lidt salt og peber, og fordel salaten på fire tallerkener.
  4. Grill bollerne til gedeosten er let gylden, anbring bollerne på salaten, dryp honning og balsamico over og drys med pinjekerner.

Energi pr. person: 381 kcal, fedt 33 %, protein 20 %, kulhydrat 47 %

Opskrift udviklet af Fit Living