Jordbærsalat med asparges og rugkerner

En jordbærsalat med asparges og rugkerner. Det er en skøn sommersalat bestående af rugkerner, asparges og feta vendt i en frisk dressing, som er godt tilbehør til sommermaden. Det er en nem salat, hvor du kan få brugt sæsonens råvarer som asparges og de nye danske jordbær i salaten. Du kan finde asparges og danske jordbær i hele juni måned, hvor de er friske fra høst. Måske du er heldig og kan plukke råvarerne ude fra din egen have.

Opskriften er lavet i samarbejde med Maria Charlotte. Find flere inspirerende opskrifter fra Maria Charlotte her. Du kan også finde en masse inspiration på Maria Charlottes hjemmeside.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Jordbærsalat med asparges og rugkerner: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

Til 4 personer

Salat
1 bundt asparges
5 store håndfulde frisk spinat
250 g jordbær
2 dl Valsemøllen Økologiske Rugkerner
100 g feta

Dressing

1 dl olivenolie
1/4 dl balsamicoeddike
Salt og friskkværnet peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Sæt en mellemstor gryde med vand over til at koge.
  2. Skær den træge ende af alle asparges og skær dem i mindre stykker. Kom dem i det kogende vand og blancher dem i 45 sekunder. Tag dem op, og kom dem i koldt vand.
  3. Skyl spinat grundigt, og skær jordbær i kvarte.
  4. Rør olivenolie og eddike sammen. Smag til med salt og peber.
  5. Kom spinat i en skål, top med asparges, jordbær, poppede rugkerner og feta. Vend det evt. sammen.
  6. Server med dressingen.

Et godt tip: Prøv også denne salat med rugkerner, brombær og bagte rødløg.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.