Jordbærsalat med asparges og rugkerner

En jordbærsalat med asparges og rugkerner. Det er en skøn sommersalat bestående af rugkerner, asparges og feta vendt i en frisk dressing, som er godt tilbehør til sommermaden. Det er en nem salat, hvor du kan få brugt sæsonens råvarer som asparges og de nye danske jordbær i salaten. Du kan finde asparges og danske jordbær i hele juni måned, hvor de er friske fra høst. Måske du er heldig og kan plukke råvarerne ude fra din egen have.

Opskriften er lavet i samarbejde med Maria Charlotte. Find flere inspirerende opskrifter fra Maria Charlotte her. Du kan også finde en masse inspiration på Maria Charlottes hjemmeside.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Til 4 personer

Salat
1 bundt asparges
5 store håndfulde frisk spinat
250 g jordbær
2 dl Valsemøllen Økologiske Rugkerner
100 g feta

Dressing

1 dl olivenolie
1/4 dl balsamicoeddike
Salt og friskkværnet peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Sæt en mellemstor gryde med vand over til at koge.
  2. Skær den træge ende af alle asparges og skær dem i mindre stykker. Kom dem i det kogende vand og blancher dem i 45 sekunder. Tag dem op, og kom dem i koldt vand.
  3. Skyl spinat grundigt, og skær jordbær i kvarte.
  4. Rør olivenolie og eddike sammen. Smag til med salt og peber.
  5. Kom spinat i en skål, top med asparges, jordbær, poppede rugkerner og feta. Vend det evt. sammen.
  6. Server med dressingen.

Et godt tip: Prøv også denne salat med rugkerner, brombær og bagte rødløg.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.