Salat med rugkerner, brombær & bagte rødløg

Vores poppede rugkerner, der er klar til brug, er perfekte som knas i denne skønne, farverige salat. Hvis du mangler inspiration til en lækker salat har Ditte Ingemann – også kendt som Ditsen – lavet denne skønne salat med rugkerner, brombær og bagte rødløg. Det bliver både en smagfuld og flot salat.

Se opskrift

Køkkentid
25 min

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

Salat
2 rødløg
100 g mandler
200 g friske brombær
3 dl Valsemøllen økologiske poppede rugkerner
2 modne avocadoer

Dressing
1 håndfuld mynte
4 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
salt og peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pil rødløgene og skær dem ud i kvarter og vend dem med olie, salt og peber.
  2. Fordel dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
  3. Rist mandlerne på en tør, varm pande til de bliver let gyldne.
  4. Hak mynten fint og pisk den sammen med de øvrige ingredienser til dressingen og smag til.
  5. Vend dressingen godt rundt i de poppede rugkerner og fordel den på et stort fad.
  6. Vend de bagte løg i salaten og top med friske brombær, tern af avocado og drys til sidst med grofthakkede, ristede mandler.
  7. Salaten serveres med det samme.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.