Græskarvafler med topping

Synes du, at det er sjovt at bruge græskar på en ny måde? Så kan du på kun 30 minutter lave lækre græskarvafler med topping.

Opskriften er nem og let at følge, så du på kort tid kan lave et lækkert og velsmagende måltid.

Græskarvaflerne kan nydes som et måltid eller mellemmåltid, og kan toppes med alverdens forskellige ingredienser. Sammensæt din egen topping, eller gør brug af opskriftens serveringsforslag.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Græskarvafler med topping: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

4-6 vafler

Græskarvafler

250 g græskar, rå vægt
100 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
3 æg, M/L
1,5 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. flagesalt
1 tsk. bagepulver
1,5 dl mælk
Fedtstof, til stegning

Serveringsforslag

100 g feldsalat
1 avokado
50 g feta
1 dl granatæblekerner
20 g Valsemøllen Økologiske Græskarkerner

Sådan gør du

  1. Skær græskarret i grove tern, og kog det mørt – i ca. 10 minutter. Brug en gaffel til at stikke ned i græskarret, for at tjekke om det er færdigt – slipper græskarret, er det mørt.
  2. Kom græskar og de øvrige ingredienser i en skål. Brug en stavblender til at blende ingredienserne til en flydende vaffeldej.
  3. Varm vaffeljernet op, og kom fedtstof i vaffeljernet. Bag vaflerne i ca. 2-4 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  4. Lad kort vaflerne afkøle.
  5. Top vaflerne med valgfrie toppings. En lækker kombination kan være fedtsalat, skiver af avokado, feta, granatæblekerner og græskarkerner.

 

Et godt tip: Brug for flere opskrifter på velsmagende og anderledes vafler? Find et større udvalg af lækre vafler her.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.