Økologiske Græskarkerner

Økologiske Græskarkerner

Økologiske græskarkerner er proteinrige og smager rigtig godt

Brug græskarkerner i dit bagværk eller i müsli og salater, hvor de giver en fyldig smag og lidt ekstra at tygge på. disse madpakkerugbrød er en perfekt måde at få mere fuldkorn i din kost.

Valsemøllen Økologiske Græskarkerner blev Test vinder i Politiken august 2018.

 

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Økologiske græskarkerner.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi2476 kJ / 591 kcal
Fedt49 g
- heraf mættede fedtsyrer9,9 g
Kulhydrat2 g
- heraf sukkerarter1,6 g
Kostfibre6,4 g
Protein34 g
Salt0,03 g

Økologi i hverdagen

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med de gode råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske frø og kerner af allerhøjeste kvalitet.

Dansk Håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.