Økologiske Græskarkerner

Økologiske Græskarkerner

Økologiske græskarkerner er proteinrige og smager rigtig godt

Brug græskarkerner i dit bagværk eller i müsli og salater, hvor de giver en fyldig smag og lidt ekstra at tygge på. disse madpakkerugbrød er en perfekt måde at få mere fuldkorn i din kost.

Valsemøllen Økologiske Græskarkerner blev Test vinder i Politiken august 2018

 

Økologisk mel

Ingredienser

Afskallede græskarkerner fra økologiske græskar.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
Energi2459 kJ / 587 kcal
Fedt49 g
- heraf mættede fedtsyrer9,9 g
Kulhydrat1 g
- heraf sukkerarter1,6 g
Kostfibre6,4 g
Protein34 g
Salt0,03 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske, danskproducerede frø og kerner af høj kvalitet.

Dansk Håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her