Kålsalat med kokos- & chiadressing

Kål behøver ikke at være kedeligt – denne skønne salat med kokos og chiadressing vil få enhver til at sætte tænderne i kålsalat.

Denne salat er både fuld af farver og smag. Udviklet af Ditte Ingemann også kendt som Ditsen, med økologiske græskarkerner og økologiske chiafrø, der er med til at give masser af protein til dit måltid.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 portioner

200 g spidskål
3 gulerødder
1 bdt. koriander
6 spsk. Valsemøllen Økologiske græskarkerner

Dressing:
1 dl kokosmælk
1 spsk. Valsemøllen Økologiske chiafrø
saft fra 1 lime
et nip salt

Sådan gør du

Kålsalat

  1. Skær spidskål i meget tynde strimler.
  2. Skræl gulerødderne og skær dem ud i små tern.
  3. Skyl den friske koriander og hak den groft.
  4. Rist græskarkernerne på en tør, varm pande til de bliver let gyldne og begynder at puffe – bland dem sammen med kål, koriander og gulerødder i en skål.

Dressing

  1. Pisk kokosmælk sammen med chiafrø og limesaft, og smag dressingen til med salt.
  2. Lad dressingen stå i ca. 5 minutter, så den tykner en smule.
  3. Vend dressingen godt rundt i salaten og server med det samme.