Kålsalat med kokos- & chiadressing

Kål behøver ikke at være kedeligt – denne skønne salat med kokos og chiadressing vil få enhver til at sætte tænderne i kålsalat.

Denne salat er både fuld af farver og smag. Udviklet af Ditte Ingemann også kendt som Ditsen, med økologiske græskarkerner og økologiske chiafrø, der er med til at give masser af protein til dit måltid.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 portioner

200 g spidskål
3 gulerødder
1 bdt. koriander
6 spsk. Valsemøllen Økologiske græskarkerner

Dressing:
1 dl kokosmælk
1 spsk. Valsemøllen Økologiske chiafrø
saft fra 1 lime
et nip salt

Sådan gør du

Kålsalat

  1. Skær spidskål i meget tynde strimler.
  2. Skræl gulerødderne og skær dem ud i små tern.
  3. Skyl den friske koriander og hak den groft.
  4. Rist græskarkernerne på en tør, varm pande til de bliver let gyldne og begynder at puffe – bland dem sammen med kål, koriander og gulerødder i en skål.

Dressing

  1. Pisk kokosmælk sammen med chiafrø og limesaft, og smag dressingen til med salt.
  2. Lad dressingen stå i ca. 5 minutter, så den tykner en smule.
  3. Vend dressingen godt rundt i salaten og server med det samme.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.