Små pizzaer – Bageblanding

Lav nemt små pizzaer med Valsemøllen Boller, der giver gode og luftige bunde. De små pizzaer er både perfekte i madpakken, men er også gode at have med på tur.

Hvem elsker ikke pizza? Bag små pizzaer til madpakken eller skovturen. De smager skønt, og er nemme at have med. Det vil bringe stor glæde med en skøn minipizza til frokost hos både store og små. Blandingen er også nem at tage med, når der ikke er plads til flere typer af mel. Du kan fx lave dej af hele blandingen, og bruge den ene halvdel til pizza og den anden til boller eller snobrød.

Se opskrift
små pizzaer

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10 små pizzaer

2 1/4 dl vand (ca. 25°C)
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
½ pose Valsemøllen Boller
Fyld efter eget valg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland halvdelen af posens indhold med 1 brev Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt 2 1/4 dl vand.
  2. Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 10 små stykker og form dem til boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og rul de 10 boller ud til tynde bunde.
  5. Fordel ønsket fyld på pizzabundene og bag dem i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.

Et godt tip: Du kan også bage de små pizzaer på grillen. Følg fremgangsmåden for bagning her!

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.