Små pizzaer – Bageblanding

Lav nemt små pizzaer med Valsemøllen Boller, der giver gode og luftige bunde. De små pizzaer er både perfekte i madpakken, men er også gode at have med på tur.

Hvem elsker ikke pizza? Bag små pizzaer til madpakken eller skovturen. De smager skønt, og er nemme at have med. Det vil bringe stor glæde med en skøn minipizza til frokost hos både store og små. Blandingen er også nem at tage med, når der ikke er plads til flere typer af mel. Du kan fx lave dej af hele blandingen, og bruge den ene halvdel til pizza og den anden til boller eller snobrød.

små pizzaer

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10 små pizzaer

2 1/4 dl vand (ca. 25°C)
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
½ pose Valsemøllen Boller
Fyld efter eget valg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland halvdelen af posens indhold med 1 brev Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt 2 1/4 dl vand.
  2. Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 10 små stykker og form dem til boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og rul de 10 boller ud til tynde bunde.
  5. Fordel ønsket fyld på pizzabundene og bag dem i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.

Et godt tip: Du kan også bage de små pizzaer på grillen. Følg fremgangsmåden for bagning her!

 

Ideer til fyld på pizza

 

Den klassiske

  • Nº1 PEPPERONI: Mozzarella, chorizo el. pepperoni, løg og rød peber. Pyntes med chili og friske krydderurter.
  • Nº 2 PROSCIUTTO: Tomatsauce, revet ost, 2-3 skiver god skinke. Pyntes med parmesanflager, evt. frisk rucola, oliven og champignon.
  • Nº 3 KARTOFFELPIZZA: Tomatsauce, revet ost, tynde skiver af kartoffel penslet med olie (og evt. små kugler af krydret hakket oksekød). Pyntes med friske krydderurter og oliven.

Den nymoderne

  • Nº  4  SALAMEPICANTE: Tomatsauce (evt. på sanmarzano), fior de latte (eller anden mozzarella), salamepicante og grøn chili (evt. hot honey).
  • Nº  5 SALSICCIA: Tomatsauce (evt. på sanmarzano), fior de latte (eller anden mozzarella), chorizo, salsiccia og svampe.
  • Nº 6 PANCHETTA: Fior di latte (eller anden mozzarella), kartoffel, panchetta og rosmarin, toppet med en god olie.
  • Nº 7 BURRATA: Gul passata og burrata. Efter bagning toppet med peber, olivenolie og citronmelisse.
  • Nº 8 FORÅRSLØG: Blendede tomater, cheddarost og skiver af hvidløgspølse. Toppes med forårsløg.
  • Nº 9 SWEET POTATOS: Creme fraiche (smøres på pizzabunden), cheddarost og tynde skiver af søde kartofler. Kværn peber og salt på til sidst.
  • Nº 10 ARTISKOK: Tomatsauce (evt. på sanmarzano), revet ost, skiver af friske tomater, artiskokhjerter og grønne oliven. Pyntes med basilikumblade.
  • Nº 11 GRÆSKÆR OG RISTEDE SVAMPE: Rist svampene på en pande med smør. Smør græskarsauce på bunden, kom mozzarella, græskarstrimler og ristede svampe på pizzaen.
  • Nº 12 AUBERGINE: Pesto, mozzarella, aubergine og oksespegepølse.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.