Små pizzaer – Bageblanding

Lav nemt små pizzaer med Valsemøllen Boller, der giver gode og luftige bunde. De små pizzaer er både perfekte i madpakken, men er også gode at have med på tur.

Hvem elsker ikke pizza? Bag små pizzaer til madpakken eller skovturen. De smager skønt, og er nemme at have med. Det vil bringe stor glæde med en skøn minipizza til frokost hos både store og små. Blandingen er også nem at tage med, når der ikke er plads til flere typer af mel. Du kan fx lave dej af hele blandingen, og bruge den ene halvdel til pizza og den anden til boller eller snobrød.

Se opskrift
små pizzaer

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10 små pizzaer

2 1/4 dl vand (ca. 25°C)
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
½ pose Valsemøllen Boller
Fyld efter eget valg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland halvdelen af posens indhold med 1 brev Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt 2 1/4 dl vand.
  2. Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 10 små stykker og form dem til boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og rul de 10 boller ud til tynde bunde.
  5. Fordel ønsket fyld på pizzabundene og bag dem i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.

Et godt tip: Du kan også bage de små pizzaer på grillen. Følg fremgangsmåden for bagning her!

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.