Små pizzaer – Bageblanding

Lav nemt små pizzaer med Valsemøllen Boller, der giver gode og luftige bunde. De små pizzaer er både perfekte i madpakken, men er også gode at have med på tur.

Hvem elsker ikke pizza? Bag små pizzaer til madpakken eller skovturen. De smager skønt, og er nemme at have med. Det vil bringe stor glæde med en skøn minipizza til frokost hos både store og små. Blandingen er også nem at tage med, når der ikke er plads til flere typer af mel. Du kan fx lave dej af hele blandingen, og bruge den ene halvdel til pizza og den anden til boller eller snobrød.

Se opskrift
små pizzaer

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10 små pizzaer

2 1/4 dl vand (ca. 25°C)
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
½ pose Valsemøllen Boller
Fyld efter eget valg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland halvdelen af posens indhold med 1 brev Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt 2 1/4 dl vand.
  2. Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 10 små stykker og form dem til boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C og rul de 10 boller ud til tynde bunde.
  5. Fordel ønsket fyld på pizzabundene og bag dem i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.

Et godt tip: Du kan også bage de små pizzaer på grillen. Følg fremgangsmåden for bagning her!