Napolitansk pizza – Melblanding

Bag Napolitansk pizza med med Tosca Farina melblanding. Melblandingen består af tipo 00 hvedemel og hvedesurdej og gør det nemmere for dig at bage autentiske, napolitanske pizzaer med de høje luftige kanter, som kendetegner netop denne pizzatype.

Vælg selv om du vil hæve pizzadejen over 8-12 timer eller 12-24 timer alt efter hvad der passer bedst ind i din dagligdag. Tip: Du kan også bage pizzaerne på 1,5 time, se opskriften her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8-24 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Napolitansk pizza – Melblanding: 4 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser

Opskrift

5 pizzaer

1 ps. Tosca Farina Napolitansk Pizza
4,75 dl koldt vand (ca. 15ºC)
19 g salt
Tosca Farina Durummel til bordet

Gær afhængig af hævetid:

a. Hævning i 8-12 timer: 
2 g gær (svarende til to hasselnødder)

b. Koldhævning i 12-24 timer:
8 g gær

Sådan gør du

 

 1. Opløs gæren i vandet.
 2. Tilsæt mel, og ælt i 3-4 minutter på røremaskine ved langsom hastighed.
 3. Tilsæt salt, og ælt yderligere 1 minut ved langsom hastighed.
 4. Ælt videre ved mellemhøj hastighed, til dejen slipper skålens kant. (ca. 5-10 minutter) og lav en glutenprøve. Dvs. om du med våde fingre kan strække et lille stykke dej ud, så det bliver næsten gennemsigtigt, uden at dejen går i stykker.
 5. Del dejen i 5 klumper (ca. 250 g) og stram dem fint op som kugler.

a. Hævning 8-12 timer på køkkenbord: 

 1. Placer dejkuglerne i et oliesmurt fad/pizzakasse og læg film/låg over. Lad hæve på køkkenbordet ved rumtemperatur (ca. 20°C) i 8-12 timer.
 2. Efter 8-12 timer varmes pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme (ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten.
 3. Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne.
 4. Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn.

b. Koldhævning 12-24 timer:

 1. Ved koldhævning læg dejkuglerne over i et oliesmurt fad/pizzakasse og læg film/låg over. Lad hvile på køkkenbordet ved rumtemperatur (ca. 20°C) i 1-3 timer. Sæt herefter på køl og lad hæve i 12-24 timer.
 2. Tag gerne dejkuglerne ud 30-60 minutter, inden de skal trykkes ud.
 3. Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme (ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten.
 4. Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne.
 5. Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.