Pizzaopskrifter

Er du på udkig efter en rigtig god opskrift på pizza? Så skal du starte med at lede efter en rigtig god opskrift på en sprød pizzabund, for det er nemlig hemmeligheden bag det perfekte måltid. Her har vi samlet, ikke bare én, men flere opskrifter på pizzaer. Uanset om du er til glutenfri-, fuldkorns- eller alm. pizzabunde eller har lyst til at prøve at bage den på grillen, kan du med garanti finde en her. Vi har selvfølgelig også en god opskrift på hjemmelavet tomatsauce og forslag til diverse toppings. Gå på opdagelse i vores lækre opskriftsamling, hvor vi har afprøvet og udvalgt de bedste pizzaopskrifter specielt til dig.

Bag hver en god bageopskrift findes en god mel

Det gælder også, når det kommer til pizza. Vi har gjort det nemt for dig at lave gode pizzaer hjemme. Vores mel er allerbedste kvalitet, og kombineret med vores gode opskrifter, er du sikker på at få succes. Vi afprøver løbende nye opskrifter, så du kan servere lækre sprøde pizzaer for både venner og familie. Hjemmelavet pizza passer perfekt til både frokost og aftensmad og kan spises af vegetarer såvel som kødspisere. Og du kan selvfølgelig også nemt få mel til at lave en økologisk pizzabund. Du går aldrig galt i byen med en hjemmelavet pizza. Velbekomme.

Læs mere

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.