Grundopskrift på glutenfri pizzabund

Bliv pizza-mester med denne super-gode opskrift på en glutenfri pizzabund!

Se opskrift
pizza på grill

Køkkentid
35 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grundopskrift på glutenfri pizzabund: 4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

3 pizzabunde

1,5 tsk. salt
1,5 tsk. sukker
25 g gær
0,5 dl olivenolie
3,5 dl vand (37°)
5 dl Finax Glutenfri Grov Melmix (grøn pakke)
2 dl Finax Glutenfri Melmix (rød pakke)

Sådan gør du

  1. Bland salt, sukker, olivenolie og gær. Rør rundt, til gæren er opløst.
  2. Tilsæt lunkent vand og rør rundt med en elpisker. Hvis du bruger melblandinger med fiber eller majs, opnår du den bedste konsistens ved at tilsætte 5-7 spiseskefulde ekstra vand.
  3. Pisk de glutenfri melblandinger i lidt ad gangen. Dejen skal piskes i 4-5 min., så den bliver tyk og lidt sej i konsistensen – næsten som en marengsdej.
  4. Bred ud til runde 3, meget tynde pizzabunde. Tænk på, at dejen trækker sig lidt sammen. Skær til og lad den hæve udækket i 20 minutter.
  5. Bag pizzabundene i 5-7 minutter ved 200°C i den nederste del af ovnen.
  6. Lad bundene køle lidt ned før du dækker dem med det ønskede fyld.
  7. Bag pizzaerne i bunden af ovnen ved 250°C indtil al osten er smeltet. Hold øje med pizzaerne under bagningen så de ikke brænder på.

Et godt tip: Du kan fryse de færdige pizzabunde ned. Så er de nemme at finde frem senere og komme fyld på.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.