Glutenfri julesmåkager

Disse sprøde, glutenfri julesmåkager er til dig der elsker julesmåkager, her en herlig engelsk julesmåkage fyldt med julens krydderier og knas.

Man kan sagtens bage lækre småkager uden gluten. Disse glutenfri julesmåkager er krydret med kanel, og fyldt med lækre nødder og saftige rosiner. Småkagerne er perfekt til decembers julehygge. Tag børnene med i køkkenet til en store julebagedag, og lad dem hjælpe med at trille kuglerne. Bag de lækre småkager, så der er julegodter til hele familien. Fyldt med klassiske julesmage, og helt uimodståelige. Både store og små vil elske dem.

Se opskrift
glutenfri julesmåkager

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri julesmåkager: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 40 stk.

100 g smør eller margarine
1,5 dl sukker
1 æg
Ca. 4 dl Finax Lavprotein Melmix (240 g)
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 dl hakkede nødder
1 dl rosiner

Sådan gør du

  1. Rør sukker og fedtstof luftigt.
  2. Tilsæt æg, melmix og bagepulver og derefter kanel, nødder og rosiner.
  3. Læg små klatter på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, da de flyder ud.
  4. Bages midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min. til de er gyldne.
  5. Lad de glutenfri julesmåkager køle af på en rist.
  6. Nyd dine lækre julesmåkager

Et godt tip: Hvis kagerne skal være mindre julede, kan du skifte kanel med vaniljesukker og bytte rosinerne ud med lækre chokoladestykker. Så er der lækre glutenfrie cookies. Bag begge slags, og der er endnu flere glutenfrie godter. Ellers kan du bage saftige glutenfri klejner, eller trille en portion glutenfri havregrynskugler, der også vil bringe glæde. Er herlighederne til den store juleklippedag, kan du også bage en omgang glutenfrie æbleskiver.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.