Glutenfri julesmåkager

Disse sprøde, glutenfri julesmåkager er til dig der elsker julesmåkager, her en herlig engelsk julesmåkage fyldt med julens krydderier og knas.

Man kan sagtens bage lækre småkager uden gluten. Disse glutenfri julesmåkager er krydret med kanel, og fyldt med lækre nødder og saftige rosiner. Småkagerne er perfekt til decembers julehygge. Tag børnene med i køkkenet til en store julebagedag, og lad dem hjælpe med at trille kuglerne. Bag de lækre småkager, så der er julegodter til hele familien. Fyldt med klassiske julesmage, og helt uimodståelige. Både store og små vil elske dem.

Se opskrift
glutenfri julesmåkager

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri julesmåkager: 3 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

til ca. 40 stk.

100 g smør eller margarine
1,5 dl sukker
1 æg
Ca. 4 dl Finax Lavprotein Melmix (240 g)
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 dl hakkede nødder
1 dl rosiner

Sådan gør du

  1. Rør sukker og fedtstof luftigt.
  2. Tilsæt æg, melmix og bagepulver og derefter kanel, nødder og rosiner.
  3. Læg små klatter på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, da de flyder ud.
  4. Bages midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min. til de er gyldne.
  5. Lad de glutenfri julesmåkager køle af på en rist.
  6. Nyd dine lækre julesmåkager

Et godt tip: Hvis kagerne skal være mindre julede, kan du skifte kanel med vaniljesukker og bytte rosinerne ud med lækre chokoladestykker. Så er der lækre glutenfrie cookies. Bag begge slags, og der er endnu flere glutenfrie godter. Ellers kan du bage saftige glutenfri klejner, eller trille en portion glutenfri havregrynskugler, der også vil bringe glæde. Er herlighederne til den store juleklippedag, kan du også bage en omgang glutenfrie æbleskiver.