Glutenfri julesmåkager

Disse sprøde, glutenfri julesmåkager er til dig der elsker julesmåkager, her en herlig engelsk julesmåkage fyldt med julens krydderier og knas.

Man kan sagtens bage lækre småkager uden gluten. Disse glutenfri julesmåkager er krydret med kanel, og fyldt med lækre nødder og saftige rosiner. Småkagerne er perfekt til decembers julehygge. Tag børnene med i køkkenet til en store julebagedag, og lad dem hjælpe med at trille kuglerne. Bag de lækre småkager, så der er julegodter til hele familien. Fyldt med klassiske julesmage, og helt uimodståelige. Både store og små vil elske dem.

Se opskrift
glutenfri julesmåkager

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri julesmåkager: 3 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

ca. 40 stk.

100 g smør eller margarine
1,5 dl sukker
1 æg
Ca. 4 dl Finax Lavprotein Melmix (240 g)
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 dl hakkede nødder
1 dl rosiner

Sådan gør du

  1. Rør sukker og fedtstof luftigt.
  2. Tilsæt æg, melmix og bagepulver og derefter kanel, nødder og rosiner.
  3. Læg små klatter på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, da de flyder ud.
  4. Bages midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min. til de er gyldne.
  5. Lad de glutenfri julesmåkager køle af på en rist.
  6. Nyd dine lækre julesmåkager

Et godt tip: Hvis kagerne skal være mindre julede, kan du skifte kanel med vaniljesukker og bytte rosinerne ud med lækre chokoladestykker. Så er der lækre glutenfrie cookies. Bag begge slags, og der er endnu flere glutenfrie godter. Ellers kan du bage saftige glutenfri klejner, eller trille en portion glutenfri havregrynskugler, der også vil bringe glæde. Er herlighederne til den store juleklippedag, kan du også bage en omgang glutenfrie æbleskiver.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.