Glutenfri julesmåkager

Disse sprøde, glutenfri julesmåkager er til dig der elsker julesmåkager, her en herlig engelsk julesmåkage fyldt med julens krydderier og knas.

Man kan sagtens bage lækre småkager uden gluten. Disse glutenfri julesmåkager er krydret med kanel, og fyldt med lækre nødder og saftige rosiner. Småkagerne er perfekt til decembers julehygge. Tag børnene med i køkkenet til en store julebagedag, og lad dem hjælpe med at trille kuglerne. Bag de lækre småkager, så der er julegodter til hele familien. Fyldt med klassiske julesmage, og helt uimodståelige. Både store og små vil elske dem.

Se opskrift
glutenfri julesmåkager

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri julesmåkager: 3 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

ca. 40 stk.

100 g smør eller margarine
1,5 dl sukker
1 æg
Ca. 4 dl Finax Lavprotein Melmix (240 g)
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 dl hakkede nødder
1 dl rosiner

Sådan gør du

  1. Rør sukker og fedtstof luftigt.
  2. Tilsæt æg, melmix og bagepulver og derefter kanel, nødder og rosiner.
  3. Læg små klatter på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, da de flyder ud.
  4. Bages midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min. til de er gyldne.
  5. Lad de glutenfri julesmåkager køle af på en rist.
  6. Nyd dine lækre julesmåkager

Et godt tip: Hvis kagerne skal være mindre julede, kan du skifte kanel med vaniljesukker og bytte rosinerne ud med lækre chokoladestykker. Så er der lækre glutenfrie cookies. Bag begge slags, og der er endnu flere glutenfrie godter. Ellers kan du bage saftige glutenfri klejner, eller trille en portion glutenfri havregrynskugler, der også vil bringe glæde. Er herlighederne til den store juleklippedag, kan du også bage en omgang glutenfrie æbleskiver.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.