Æbleskiver – Glutenfri

Ingen skal snydes for lækre æbleskiver, derfor har vi også fået Anja Isabell til at udvikle en glutenfri version.

Anja Isabell har selv en datter der har cøliaki, derfor har hun i mange år udviklet glutenfri opskrifter og æbleskiver er ingen undtagelse.

Se opskrift

Køkkentid
20 min. + stegetid

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Æbleskiver – Glutenfri: 3 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til ca. 25 stk.

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde:

  1. Kom kærnemælk, æggeblommer, sukker og salt i en skål og pisk det godt sammen.
  2. Kom mel og natron i og rør til der ikke er flere klumper af mel (brug gerne elpisker).
  3. Lad dejen hvile en halv time.
  4. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen.
  5. Derefter bages de på en æbleskivepande.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.