Glutenfri pandekager

Man kan spise klassiske pandekager morgen, middag og aften, og denne opskrift på glutenfri pandekager smager ligeså skønt som andre pandekager.

Mangler du en lækker glutenfri dessert er disse glutenfri pandekager et godt bud. De smager skønt, og er super nemme at lave. Server dem med friske bær og en godt is. En klassiker man aldrig går galt i byen med. Server dem for gæster, eller nyd som selv som de er. Du kan også spise dem på brunchbordet med frisk frugt og skyr eller mascarpone. De lækre pandekager kan også spises med salt fyld til aftensmad, da de ikke er sødet. God glutenfri bagelyst!

Se opskrift
glutenfri pandekager

Køkkentid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri pandekager: 4 ud af 5 baseret på 66 anmeldelser

Opskrift

til 10 stykker

2 dl Finax Glutenfri Melmix (120 g)
1/2 tsk. salt
4 dl mælk
2 æg
2 spsk. smeltet smør eller margarine

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland melmix og salt.
  2. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej.
  3. Rør æggene i og tilsæt til sidst fedtstoffet.
  4. Bag de glutenfri pandekager på en smurt stegepande.
  5. Server med fx friske bær og is

Et godt tip: De glutenfri pandekager kan også spises som madpandekager, da de ikke er sødet med sukker. Mangler du inspiration til andre lækre glutenfri desserter, kan du finde mere inspiration i vores glutenfri-bageunivers. Prøv fx en sommerlig glutenfri jordbærkage, eller hvad med en syrlig glutenfri rabarbertærte med marengs. Mulighederne er mange for at lave skønne og nemme desserter helt uden gluten.