Glutenfri pandekager

Man kan spise klassiske pandekager morgen, middag og aften, og denne opskrift på glutenfri pandekager smager ligeså skønt som andre pandekager.

Mangler du en lækker glutenfri dessert er disse glutenfri pandekager et godt bud. De smager skønt, og er super nemme at lave. Server dem med friske bær og en godt is. En klassiker man aldrig går galt i byen med. Server dem for gæster, eller nyd som selv som de er. Du kan også spise dem på brunchbordet med frisk frugt og skyr eller mascarpone. De lækre pandekager kan også spises med salt fyld til aftensmad, da de ikke er sødet. God glutenfri bagelyst!

Se opskrift
glutenfri pandekager

Køkkentid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri pandekager: 4 ud af 5 baseret på 67 anmeldelser

Opskrift

10 stykker

2 dl Finax Glutenfri Melmix (120 g)
1/2 tsk. salt
4 dl mælk
2 æg
2 spsk. smeltet smør eller margarine

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland melmix og salt.
  2. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej.
  3. Rør æggene i og tilsæt til sidst fedtstoffet.
  4. Bag de glutenfri pandekager på en smurt stegepande.
  5. Server med fx friske bær og is

Et godt tip: De glutenfri pandekager kan også spises som madpandekager, da de ikke er sødet med sukker. Mangler du inspiration til andre lækre glutenfri desserter, kan du finde mere inspiration i vores glutenfri-bageunivers. Prøv fx en sommerlig glutenfri jordbærkage, eller hvad med en syrlig glutenfri rabarbertærte med marengs. Mulighederne er mange for at lave skønne og nemme desserter helt uden gluten.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.