Sådan gør du
- Rør smør og sukker hvidt med en håndmikser.
- Tilsæt derefter æggeblommer, psylliumfrøskaller og vaniljesukker og rør.
- Bland salt, mel og bagepulver og rør i dejen på skift med mælken.
- Hæld dejen i en smurt tærteform 25 cm. i diameter.
- Rens og skær rabarberstilkene i 1 cm stykker og vend dem i sukker, fordel dem over dejen og tryk dem let ned i.
- Bag tærten i en forvarmet ovn ved 185°C i ca. 35-40 min.
- Pisk æggehvider stive. Tilsæt sukker lidt ad gangen under piskning. Pisk til marengsen er sej i konsistensen.
- Fordel marengs på den færdigbagte glutenfri rabarbertærte og bag yderligere ca. 5-10 min.
Et godt tip: Savner du flere glutenfrie sommerkager? Så kan vi også anbefale vores lækre glutenfri jordbærkage, der også smager af sommer og sol. Eller brug denne opskrift på en glutenfri tærtedej til desserttærter, og fyld den med klassisk tærtefyld, som du kan lide. De behøver ikke gå på kompromis med den gode smag når du bager glutenfrit. Bliv klogere på at bage glutenfrit i vores bageskole. Her har vi samlet alle vores tips og tricks til bagværk uden gluten.