Glutenfri proteinboller

Vores glutenfri proteinboller er en lækker og børnevenlig snack til den lille lækkersult eller noget hurtigt på farten.

Ditte Julie har ludviklet de lækreste og børnevenlige proteinbrød med banan, chaifrø, hampefrø og kakaonibs. De glutenfri protein boller smager skønt. De får sødme fra banan, der får et lækkert nøddeagtigt modspil fra hampefrø og nødder. En sund og mættende snack helt uden gluten. De glutenfri proteinboller er også gode til, hvis du mangler et sødt indspark uden sukker. De bliver bagt i muffinforme, der snyder hjernen til at tro, at det er kage. Mums!

Se opskrift
glutenfri proteinboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri proteinboller: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

ca. 10-12 små proteinbrød

100 g havregryn (glutenfri)
50 g nødder
2 store modne bananer
50 g Valsemøllen økologiske Chiafrø
50 g Valsemøllen Økologiske Hampefrø
40 g kakaonibs
2 æg, str. M/L
1 spsk. honning

Sådan gør du

  1. Blend havregryn og nødder til mel i en mini-hakker.
  2. Blend bananerne til mos.
  3. Rør alle ingredienser sammen i en skål, og kom dejen op i små muffinsforme af silikone.
  4. Bag proteinbollerne i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 18-20 minutter.
  5. Lad dem køle af, og dekorer dem evt. med mørkchokolade, hvis de skal være ekstra lækre.

Et godt tip: Er du på udkig efter flere glutenfrie alternativer? Vi har samlet alle vores bedste opskrifter uden gluten til dig i vores glutenfrie bageunivers. Her finder du alt fra bagning til middagsopskrifter. Om det skal være brød eller kage der skal i ovnen er op til dig! Du kan også blive endnu klogere på glutenfri bagning i vores bageskole.

glutenfri proteinboller