Glutenfri proteinboller

Vores glutenfri proteinboller er en lækker og børnevenlig snack til den lille lækkersult eller noget hurtigt på farten.

Ditte Julie har ludviklet de lækreste og børnevenlige proteinbrød med banan, chaifrø, hampefrø og kakaonibs. De glutenfri protein boller smager skønt. De får sødme fra banan, der får et lækkert nøddeagtigt modspil fra hampefrø og nødder. En sund og mættende snack helt uden gluten. De glutenfri proteinboller er også gode til, hvis du mangler et sødt indspark uden sukker. De bliver bagt i muffinforme, der snyder hjernen til at tro, at det er kage. Mums!

Se opskrift
glutenfri proteinboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri proteinboller: 4 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Opskrift

ca. 10-12 små proteinbrød

100 g havregryn (glutenfri)
50 g nødder
2 store modne bananer
50 g Valsemøllen økologiske Chiafrø
50 g Valsemøllen Økologiske Hampefrø
40 g kakaonibs
2 æg, str. M/L
1 spsk. honning

Sådan gør du

  1. Blend havregryn og nødder til mel i en mini-hakker.
  2. Blend bananerne til mos.
  3. Rør alle ingredienser sammen i en skål, og kom dejen op i små muffinsforme af silikone.
  4. Bag proteinbollerne i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 18-20 minutter.
  5. Lad dem køle af, og dekorer dem evt. med mørkchokolade, hvis de skal være ekstra lækre.

Et godt tip: Er du på udkig efter flere glutenfrie alternativer? Vi har samlet alle vores bedste opskrifter uden gluten til dig i vores glutenfrie bageunivers. Her finder du alt fra bagning til middagsopskrifter. Om det skal være brød eller kage der skal i ovnen er op til dig! Du kan også blive endnu klogere på glutenfri bagning i vores bageskole.

glutenfri proteinboller

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.