Sådan gør du
- Opløs gær og honning i vand, og tilsæt ca. 1/3 af melet og rør det til en ensartet grød.
- Tilsæt olie, salt og det resterende mel og ælt dejen til en ensartet dej.
- Lad dejen hæve lunt og tildækket i 60 – 90 min.
- Del dejen i to og rul dejen ud til en rektangel vha. en kagerulle.
- Bland Valsemøllen GreenLife økologisk rød pesto med vand og olie som anført på pakken.
- Smør halvdelen af pestoen på dejen og drys med sesamfrø og frisk timian.
- Skær rektanglet i 1 – 2 cm strimler og sno dejen til brødstænger.
- Placer brødstængerne på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl med sammenpisket æg.
- Lad brødstængerne hæve yderligere 30 min.
- Bag dine brødstænger med sesam og timian i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca.15 – 20 min eller til de er blevet sprøde og gyldne.