Pizzasnegle med fuldkorn – Bageblanding

Nemme pizzasnegle  med fuldkorn, lavet af Valsemøllen bageblanding til grovboller. De er ideelle til madpakken og egner sig godt til at fryse ned.

Lav en stor portion pizzasnegle med fuldkorn, frys dem og optø dem enkeltevis, når du mangler noget lækkert til madpakken. Vi har fyldt sneglene med tomat og ost, men kun fantasien sætter grænser. Prøv fx med lækre grøntsager, skinke eller pepperoni. Det er en god måde at få tømt køleskabet på.

Se opskrift
pizzasnegle med fuldkorn

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizzasnegle med fuldkorn – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 pizzasnegle

1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
5½ dl lunkent vand (30°C)
1 dåse tomatpuré
1 tsk. tørret oregano
1 pose revet ost (200 g)
2 nip salt
1 æg, pensling

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
  4. Udrul dejen på et meldrysset bord (60 x 40 cm).
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør tomatpuré ud på dejen, og drys med oregano, revet ost og salt.
  7. Pres det hele let ned i dejen. Rul dejen stramt sammen på den lange led og skær ca. 25 pizzasnegle.
  8. Placer dem på nogle bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 minutter.
  9. Pensl snegle med et sammenpisket æg og bag sneglene ved 210˚C (varmluft 190 °C) i ca. 10-12 minutter.
  10. Lad dem køle af (de kan sagtens fryses ned).

Har du ikke en Valsemøllen Bolleblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.

Et godt tip: Hvis du ønsker at bage en mindre portion af de nemme pizzasnegle med fuldkorn, kan du også bruge vores Fuldkornsboller Bageblanding. Portionen giver ca. 16 pizzasnegle i stedet for, men stadig med en lækker, grov dej. Fremgangsmåden er næsten den samme, du skal blot selv købe gær til denne bageblanding.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.