Pizzasnegle med fuldkorn, tomat og ost – Valsemøllen brødblanding

Nemme pizzasnegle opskrift med fuldkorn, lavet af Valsemøllen brødblanding til grovboller. Ideelle til madpakken og egner sig godt til at fryse ned

Lav en stor portion pizzasnegle, frys dem og optø dem enkeltevis, når du mangler noget lækkert til madpakken.

Se opskrift
pizzasnegle

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizzasnegle med fuldkorn, tomat og ost – Valsemøllen brødblanding: 3 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til ca. 25 pizzasnegle

1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
5½ dl lunkent vand (30°C)
1 dåse tomatpuré
1 tsk. tørret oregano
1 pose revet ost (200 g)
2 nip salt
1 æg, pensling

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
  4. Udrul dejen på et meldrysset bord (60 x 40 cm).
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør tomatpuré ud på dejen, og drys med oregano, revet ost og salt.
  7. Pres det hele let ned i dejen. Rul dejen stramt sammen på den lange led og skær ca. 25 pizzasnegle.
  8. Placer dem på nogle bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 minutter.
  9. Pensl snegle med et sammenpisket æg og bag sneglene ved 210˚C (varmluft 190 °C) i ca. 10-12 minutter.
  10. Lad dem køle af (de kan sagtens fryses ned).

Har du ikke en Valsemøllen Bolleblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.

Udviklet af  Ditte Julie – passioneret kagenørd, kagebogsforfatter, kageskribent og fuldtidsblogger.