Grove knækbrød med soltørrede tomater

De grove knækbrød er en lækker snack med masser af smag, der er perfekt til den lille sult.

Bag de skønne, grove knækbrød med masser af kerner og soltørrede tomater. Knækbrødene er gode i sig selv eller dyppet i lidt hummus. En snack med masser af smag, som er elsket af de fleste!

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Hak soltørrede tomater let.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  3. Tilsæt olie og vand.
  4. Ælt dejen i ca. 5 min.
  5. Del dejen i 2 stykker.
  6. Form hvert stykke til en firkant.
  7. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2-3 mm tykkelse.
  8. Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
  9. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
  10. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
  11. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.
  12. Køl knækbrødene af på en rist.

Et godt tip: Hvis du vil variere dine grove knækbrød lidt mere, kan du tilsætte lidt oregano eller anden krydderurt for ekstra smag.