Grove knækbrød med soltørrede tomater

En lækker snack med masser af smag. Perfekt til den lille sult.

Se opskrift

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

24 stk.
  • 1 dl soltørrede tomater
  • 1 dl Valsemøllen Økologiske Sesamfrø
  • 1 dl Valsemøllen Økologiske Hørfrø
  • 1 dl Valsemøllen Økologiske Solsikkefrø
  • 1 dl Valsemøllen Økologiske Græskarkerner
  • 1 dl havregryn
  • 3½ dl Valsemøllen Hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1½ tsk. salt
  • 2 dl vand
  • 1 dl olie

SÅDAN GØR DU

  1. Hak soltørrede tomater let.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  3. Tilsæt olie og vand.
  4. Ælt dejen i ca. 5 min.
  5. Del dejen i 2 stykker.
  6. Form hvert stykke til en firkant.
  7. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2-3 mm tykkelse.
  8. Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
  9. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
  10. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
  11. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne.
  12. Køl knækbrødene af på en rist.

Tip! Tilsæt lidt oregano eller anden krydderurt for ekstra smag.