Godt bagværk – der både smager og skaber bageglæde

Hvis du er udkig efter en rigtig god opskrift på bagværk, så kan du roligt læse videre. Her på siden har vi samlet alle vores opskrifter til alle de arrangementer og hyggestunder, du kunne tænke dig. Det er her, du finder opskriften på vores franskbrød, der er perfekt til morgenbordet eller det gode hjemmebagte rugbrød til frokostbordet. Du kan også finde kagen til fødselsdagen, opskriften på knasende sprødt knækbrød til madpakken, småkagerne til venindehyggen og mange flere opskrifter, der er nemme at bage.

Bagning skal være lige til at gå til. Derfor udvikler vi hele tiden på vores sortiment, det samme gælder også vores udvalg af opskrifter, så der kommer løbende nyt bagværk og søde fristelser til her på siden – lige til at bage.

Nemme og lækre opskrifter

Vi mener, at bageopskrifter skal være lette og overskuelige at gå til – af samme grund er alle vores opskrifter både testet, bagt og smagt til, så fx vores opskrift på et godt franskbrød er både nem at følge, smager godt og giver det samme resultat hver gang. Vi bestræber os altid på at have produkter til bagning af højeste kvalitet – det samme gælder vores opskrifter. Det er også vores mål at have et bredt sortiment af mel, frø og kerner, så du kan bage, hvad du vil, uanset om det er din egen eller vores opskrift på brød eller kage. Se vores store udvalg af opskrifter her.

Læs mere

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.