Grov Tærtebund – Valsemøllen bageblanding

En grov tærtebund er basen til en skøn tærte! Bunden er nem at lave, da den er bagt af Valsemøllen Grov Tærtedej, og så er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan fylde i.

Pift aftenmaden op med en lækker tærte bagt på en grov tærtebund. Den giver mere mæthed, og så smager den bare skønt. Brug grundopskriften på æggemassen, og fyld tærten med sprøde grøntsager, saftig kylling eller bacon. Det er helt op til dig, hvilke smage du synes, der smager skønt i en tærte. Top tærten med faste oste som parmasan, klassisk revet mozzarella eller en kraftig gedeost. Bageblandingen gør det nemt at have en tærte klar på rekordtid.

Se opskrift
grov tærtebund

Køkkentid
15 min.

Ventetid
35-40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 stor tærtebund

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
  3. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (ca. 28 cm i diameter) og læg den i tærteformen.
  4. Kom det ønskede fyld i tærten og bag den i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.

Æggemasse: 4 æg, 4 dl mælk, salt og peber.

Fyld: Varier efter ønske og tilsæt 100 g revet ost, hytte- eller fetaost.

Et godt tip: Gør tapasbordet endnu mere lækkert ved at lave flere små tærter af dejen. Variér for eksempel fyldet med årstidens grøntsager og server både din egen og gæsternes favorit. Top dine sprøde tærter med forskellige typer af ost, der er med til give smag.

grov tærtedej

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.