Grov Tærtebund – Valsemøllen bageblanding

En grov tærtebund er basen til en skøn tærte! Bunden er nem at lave, da den er bagt af Valsemøllen Grov Tærtedej, og så er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan fylde i.

Pift aftenmaden op med en lækker tærte bagt på en grov tærtebund. Den giver mere mæthed, og så smager den bare skønt. Brug grundopskriften på æggemassen, og fyld tærten med sprøde grøntsager, saftig kylling eller bacon. Det er helt op til dig, hvilke smage du synes, der smager skønt i en tærte. Top tærten med faste oste som parmasan, klassisk revet mozzarella eller en kraftig gedeost. Bageblandingen gør det nemt at have en tærte klar på rekordtid.

Se opskrift
grov tærtebund

Køkkentid
15 min.

Ventetid
35-40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 stor tærtebund

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
  3. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (ca. 28 cm i diameter) og læg den i tærteformen.
  4. Kom det ønskede fyld i tærten og bag den i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.

Æggemasse: 4 æg, 4 dl mælk, salt og peber.

Fyld: Varier efter ønske og tilsæt 100 g revet ost, hytte- eller fetaost.

Et godt tip: Gør tapasbordet endnu mere lækkert ved at lave flere små tærter af dejen. Variér for eksempel fyldet med årstidens grøntsager og server både din egen og gæsternes favorit. Top dine sprøde tærter med forskellige typer af ost, der er med til give smag.

grov tærtedej

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.