Grov Tærtebund – Valsemøllen bageblanding

En grov tærtebund er basen til en skøn tærte! Bunden er nem at lave, da den er bagt af Valsemøllen Grov Tærtedej, og så er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan fylde i.

Pift aftenmaden op med en lækker tærte bagt på en grov tærtebund. Den giver mere mæthed, og så smager den bare skønt. Brug grundopskriften på æggemassen, og fyld tærten med sprøde grøntsager, saftig kylling eller bacon. Det er helt op til dig, hvilke smage du synes, der smager skønt i en tærte. Top tærten med faste oste som parmasan, klassisk revet mozzarella eller en kraftig gedeost. Bageblandingen gør det nemt at have en tærte klar på rekordtid.

Se opskrift
grov tærtebund

Køkkentid
15 min.

Ventetid
35-40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 stor tærtebund

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
  3. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (ca. 28 cm i diameter) og læg den i tærteformen.
  4. Kom det ønskede fyld i tærten og bag den i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.

Æggemasse: 4 æg, 4 dl mælk, salt og peber.

Fyld: Varier efter ønske og tilsæt 100 g revet ost, hytte- eller fetaost.

Et godt tip: Gør tapasbordet endnu mere lækkert ved at lave flere små tærter af dejen. Variér for eksempel fyldet med årstidens grøntsager og server både din egen og gæsternes favorit. Top dine sprøde tærter med forskellige typer af ost, der er med til give smag.

grov tærtedej

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.