Grov Tærtebund – Valsemøllen bageblanding

Pift aftenmaden op med en lækker tærte bagt på en grov tærtebund. Denne bageblanding er lige til at lave og giver en dejlig smagfuld tærtebund.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
35-40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 stor tærtebund

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
2. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
3. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (ca. 28 cm i diameter) og læg den i tærteformen.
4. Kom det ønskede fyld i tærten og bag den i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.

Æggemasse: 4 æg, 4 dl mælk, salt og peber.

Fyld: Varier efter ønske og tilsæt 100 g revet ost, hytte- eller fetaost.

Tip: Gør tapasbordet endnu mere lækkert ved at lave flere små tærter af dejen. Variér for eksempel fyldet med årstidens grøntsager og server både din egen og gæsternes favorit.