Grov Tærtebund – Valsemøllen bageblanding

En grov tærtebund er basen til en skøn tærte! Bunden er nem at lave, da den er bagt af Valsemøllen Grov Tærtedej, og så er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan fylde i.

Pift aftenmaden op med en lækker tærte bagt på en grov tærtebund. Den giver mere mæthed, og så smager den bare skønt. Brug grundopskriften på æggemassen, og fyld tærten med sprøde grøntsager, saftig kylling eller bacon. Det er helt op til dig, hvilke smage du synes, der smager skønt i en tærte. Top tærten med faste oste som parmasan, klassisk revet mozzarella eller en kraftig gedeost. Bageblandingen gør det nemt at have en tærte klar på rekordtid.

Se opskrift
grov tærtebund

Køkkentid
15 min.

Ventetid
35-40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 1 stor tærtebund

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
  3. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (ca. 28 cm i diameter) og læg den i tærteformen.
  4. Kom det ønskede fyld i tærten og bag den i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.

Æggemasse: 4 æg, 4 dl mælk, salt og peber.

Fyld: Varier efter ønske og tilsæt 100 g revet ost, hytte- eller fetaost.

Et godt tip: Gør tapasbordet endnu mere lækkert ved at lave flere små tærter af dejen. Variér for eksempel fyldet med årstidens grøntsager og server både din egen og gæsternes favorit. Top dine sprøde tærter med forskellige typer af ost, der er med til give smag.

grov tærtedej