Blinis med stenbiderrogn

Skal dine gæster have en lille lækker appetizer eller forret – så er hjemmelavet blinis med stenbiderrogn.  En perfekt måde at imponere på.

Hjemmelavet blinis er en perfekt start på en hyggelig aften og super nemt at gå til. De små pandekager kan toppes med alt. Prøv enten den klassiske med cremefraiche og stenbiderrogn, eller eksperimenter lidt med, hvad du kan lide.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Blinis med stenbiderrogn: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

200 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
3 æg
8 dl mælk
Smør til stegning
Creme fraiche
Stenbiderrogn

Sådan gør du

  1. Bland mel, bagepulver og salt sammen.
  2. Kom herefter æg og mælk i, og pisk til dejen er glat og tyktflydende.
  3. Smelt lidt smør på en pande. (brug evt. en blinispande).
  4. Kom små klatter dej på panden med en spiseske, og form dem runde med skeen.
  5. Steg dem på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
  6. Smør dem med creme fraiche, og tilsæt stenbiderrogn.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.