Blinis med stenbiderrogn

Skal dine gæster have en lille lækker appetizer eller forret – så er hjemmelavet blinis med stenbiderrogn.  En perfekt måde at imponere på.

Hjemmelavet blinis er en perfekt start på en hyggelig aften og super nemt at gå til. De små pandekager kan toppes med alt. Prøv enten den klassiske med cremefraiche og stenbiderrogn, eller eksperimenter lidt med, hvad du kan lide.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Blinis med stenbiderrogn: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

200 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
3 æg
8 dl mælk
Smør til stegning
Creme fraiche
Stenbiderrogn

Sådan gør du

  1. Bland mel, bagepulver og salt sammen.
  2. Kom herefter æg og mælk i, og pisk til dejen er glat og tyktflydende.
  3. Smelt lidt smør på en pande. (brug evt. en blinispande).
  4. Kom små klatter dej på panden med en spiseske, og form dem runde med skeen.
  5. Steg dem på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
  6. Smør dem med creme fraiche, og tilsæt stenbiderrogn.