Blinis med stenbiderrogn

Skal dine gæster have en lille lækker appetizer eller forret – så er hjemmelavet blinis med stenbiderrogn.  En perfekt måde at imponere på.

Hjemmelavet blinis er en perfekt start på en hyggelig aften og super nemt at gå til. De små pandekager kan toppes med alt. Prøv enten den klassiske med cremefraiche og stenbiderrogn, eller eksperimenter lidt med, hvad du kan lide.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Blinis med stenbiderrogn: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

200 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
3 æg
8 dl mælk
Smør til stegning
Creme fraiche
Stenbiderrogn

Sådan gør du

  1. Bland mel, bagepulver og salt sammen.
  2. Kom herefter æg og mælk i, og pisk til dejen er glat og tyktflydende.
  3. Smelt lidt smør på en pande. (brug evt. en blinispande).
  4. Kom små klatter dej på panden med en spiseske, og form dem runde med skeen.
  5. Steg dem på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
  6. Smør dem med creme fraiche, og tilsæt stenbiderrogn.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.